Skip to content

3X musthaves voor uw luxe design badkamer

Een nieuwe badkamer? Gun uzelf iedere dag een beetje luxe door uw eigen design badkamer samen te stellen. Wij helpen u graag alvast op weg door u te inspireren met drie musthaves die zeker niet in uw design badkamer mogen ontbreken!

Musthave luxe design badkamer #1: handgemaakte mozaïek tegels voor een luxe uitstraling

Geef uw badkamer een unieke beleving door te kiezen voor mozaïek tegels. De handgemaakte mozaïek tegels van BottegaNove, met name tegels van de Plumage collectie, zijn zeker een bezichtiging waard. Deze collectie is ontstaan ​​door de vergelijking van twee ambachtelijke tradities: de traditionele keramische, porselein mozaïeken ambacht en het artistieke aardewerk.

Musthave luxe design badkamer #2: Exclusieve design wastafels

De wastafel is het meubel van de badkamer die u het vaakst gebruikt. U begint en eindigt hier uw dag. Naast dat de wastafel functioneel moet zijn, moet deze ook zeker luxe en stijlvol ogen in uw exclusieve badkamer. Agape heeft diverse unieke wastafels die u zeker dat extra gevoel van luxe geven in uw badkamer. Rigo is hiervan het nieuwste wastafelsysteem, bestaande uit twee elementen die zorgen voor een ruimtelijk – maar vooral uniek – effect.

Musthave luxe design badkamer #3: vrijstaand design bad

Naast de douche, is een design bad natuurlijk onmisbaar in uw luxe badkamer. Het vrijstaande bad van Agape creëert een minimalistisch effect en zorgt voor een serene rust. Natuurlijk is deze in diverse varianten leverbaar. Neem alvast een kijkje in onze webshop.

Alles voor uw luxe design badkamer bij Sjartec

Van exclusieve wastafel, mozaïektegels tot sauna en stoombad. In onze showroom vindt u alles om van uw badkamer, uw persoonlijke wellness ruimte te maken. Wij gaan voor kwaliteit en werken met alleen de meest luxe merken om samen met u uw droombadkamer te realiseren. Mogen wij met u meedenken? Bezoek onze showroom of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten.

3x Musthaves Voor Een Luxe Design Badkamer
3x Musthaves Voor Een Luxe Design Badkamer
3x Musthaves Voor Een Luxe Design Badkamer
Winkelwagen
Back To Top