Private wellness luxe villa
Oostenrijk

ABOUT THIS PROJECT

Luxury ski skalet

Recent is deze luxe villa in Oostenrijk opgeleverd. Deze high-end chalet is voorzien van alle luxe, waaronder een private wellness met zwembad en spa ruimte.

 

Custom-made badkamers

De custom-made badkamers zijn verzorgd door Sjartec. Oog voor detail komt terug in bijvoorbeeld de maatwerk wastafels van wand tot wand. Ook de groot formaat tegels zorgen voor rust en ruimte door het visuele naadloze verwerking hiervan. Decor tegels zijn subtiel aangebracht in de nissen en ook op een aantal accentwanden. Hiermee wordt er een spannende mix van materialen gecreëerd.

 

Private wellness

De royale inloop doucheruimte heeft een grote inbouw regendouche plafondpaneel geplaatst samen met een waterval en handdouche. Zelfs de mogelijkheid om even te zitten in de douche geven een echt ‘private spa’ gevoel.

 

Ultiem ontspannen in zwembad en sauna

Op de begane grond, omringd door het prachtige sneeuwlandschap, bevindt zich de wellness ruimte, compleet met een maatwerk sauna en zwembad. Het zwembad is betegeld met grootformaat marmeren tegels met een grijze ader. Pure luxe en relaxation!

 

ElementR

Architect: ELEMENTR BV – robbert jan admiraal

Fotograaf: Mark Elst | Dutch photographer

Bathrooms & wellness: Sjartec

CATEGORY:
Particulier