Skip to content

Agape bij Workshop of Wonders

Ervaar Chinese sferen in de gallery van Workshop of Wonders. Met het thema: ‘Shanghai Nights’ creëert Workshop of Wonders met diverse interieurproducten een Shanghai nachtclub en een klassiek boutique hotel in één. Voor de inrichting van de gallery hebben de designers het baddesign van Neri&Hu en de Sen kranen van Agape tentoongesteld.

Agape baddesign van Neri&Hu

Oosterse, traditionele sferen zijn de inspiratie voor het Agape baddesign. De designers Neri&Hu hebben bij het ontwerpen rekening gehouden met de behoefte van jongere generaties die in kleine appartementen wonen. Het volume van het Oosterse bad wordt gecreëerd door diepte in plaats van breedte. Minimalistisch en elegant vormgegeven. Het bad is speciaal ontworpen om te ontspannen en te genieten. In 2018 won het baddesign van Agape een ELLE Decoration International Design Award.

Agape baddesign
Agape baddesign
Agape baddesign
Agape baddesign

Sen kranen van Agape

Een combinatie van Oosterse spirit en Westerse technologie. Sen kranen bevatten meerdere functies om vrij te combineren en zo een onderscheidend stijlstatement te maken. Het design van de kranen heeft een opvallende textuur: geborsteld aluminium met een zwarte afwerking. Deze kranen van Agape zijn verkrijgbaar als vrijstaande mengkranen met wastafelmontage en als mengkraan voor aan de muur.

Agape Sen kranen
Agape Sen kranen
Agape Sen kranen
Agape Sen kranen

Bewonder Agape bij Sjartec

Het Agape baddesign van Neri&Hu en de Sen kranen van Agape bewonderen? Kom dan langs in onze showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren. Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Workshop of Wonders

Interieurarchitectuur en inrichting leveren ons het medium om de emoties te uiten die mensen voelen, een hulpmiddel om verbinding te maken met de wensen en behoeften van het leven. Workshop of Wonders is een studio die precies dat doet; het vertalen van immateriële emoties en het creëren van een passende identiteit. Al bijna 25 jaar worden vanuit hun design gallery toonaangevende interieur projecten geshowd. Met de design gallery biedt Workshop of Wonders een platform aan eigenzinnige ontwerpers en eigentijdse thema’s.

Winkelwagen
Back To Top