Skip to content

Agape Outdoor Collectie

Heerlijk uitrusten onder een strakblauwe hemel, genieten van de buitenlucht én het gevoel van totale ontspanning. Met de Outdoor Collectie van Agape brengt u het wellness gevoel van een luxe badkamer naar buiten. De Agape collectie bestaat uit een selectie van producten die met zorg en passie speciaal zijn ontworpen voor de buitenomgeving.

Vrijstaande en ingebouwde wastafels

Ontdek de outdoor wastafels van Agape. Hiervan zijn diverse modellen beschikbaar. Van de vrijstaande ‘Vieques’ wastafel op voetstuk met roestvrijstalen afwerking tot de Bjhon-wasbak die dankzij het gebruik van het Petit Granit-marmer of Cementoskin® erg geschikt is voor de buitenomgeving.

Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec

Badkuipdesigns voor buiten

Kies uit de vrijstaande Ufo Outdoor badkuip van Benedini Associati: een brede, roestvrijstalen schijf die groot genoeg is om met meerdere personen in te baden. Gepolijst afgewerkt en verkrijgbaar in de kleur Cristaplant® wit. Of is het vrijstaande Vieques Outdoor ontwerp iets voor u? Een klassiek, maar hedendaags badkuip model van Urquiola die haar inspiratie voor het bad van het wellness-oase eiland Vieques haalde.

Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec

Kranen van Associati

Mobiel en flexibel. Dat zijn de buitenkranen van de Agape Outdoor Collectie. De kranen zijn ontworpen door Benedini Associati. U kunt kiezen uit gepolijste of gesatineerd roestvrijstalen opbouw-, vloer- of bovenrandkranen voor de wastafel, badkuip of douche.

Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec
Agape bij Sjartec

Verschillende designers

Voor de Agape Outdoor Collectie hebben diverse designers de modellen ontworpen. Patricia Urquilo, Angelo Mangiarotti en Benedini Associati zijn de bekende ontwerpers van Agape vanwege hun toonaangevende modellen baden en wastafels. Daarnaast hebben Marco Merendi, Diego Vencato, Andrés Jost en Diego Cisi ook hun bijdrage geleverd aan de designs van de Agape Outdoor Collectie.

Agape designers Mangiarotti, Urquiola en Associati

Angelo Mangiarotti is een toegewijde, gecultiveerde en briljante ontwerper die de idealen van de moderne beweging op zich nam en deze zelfs overtrof door zijn experimentele en zeer originele werk. De van origine Spaanse Patricia Urquiola neemt het dagelijks leven als inspiratiebron voor haar speelse, zinnenstrelende en functionele ontwerpen. De iconische bad- en wastafel producten, zoals ‘Spoon’ en ‘Ottocento’ door Benedini Associati, zijn mijlpalen in de eigentijdse inrichting geworden.

Ontdek de Agape Outdoor Collectie bij Sjartec

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende modellen van Agape Outdoor Collectie in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en ervaar zelf hoe dit moderne Italiaanse design in uw droomhuis past. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top