Skip to content

AGAPE FLAGSHIPSTORE

Dit in 1973 opgezette Italiaanse familiebedrijf Agape badkamers staat bekend als één van de meest contemporaine badkamerdesigners van Europa. De geografische ligging van het bedrijf, tussen Milaan, Venetië en Emilia, vindt weerslag in de esthetiek van de hedendaagse badkamerontwerpen. Het bedrijf heeft als grondslag om de badkamer als persoonlijke tempel te herinterpreteren en is hier in duidelijk in geslaagd. Met Agape maakt u van uw badkamer het dynamische middelpunt van uw leefomgeving.

Lees verder

LUXE BADKAMERS

Al sinds het begin, vlak na de oprichting, gaat Agape de dialoog aan met de Italiaanse fabrikanten om tot de beste designs te komen, met de beste materialen. Deze samenwerking direct aan de bron zorgt voor hoge kwaliteit. Dit maakt Agape badkamers tot één van de bijzonderste voorbeelden van het ‘Made in Italië’ merk. Niet alleen industrie, maar ook ambacht staat centraal. Deze knowhow ziet u terug! Agape levert altijd betrouwbaar en hoog kwalitatief design.

BEKENDE AGAPE MODELLEN

De ontwerpers van Agape, Patricia Urquilo en Benedini Associati, zijn vooral bekend vanwege deze toonaangevende modellen baden en wastafels:

  • Cuna bad – ontwerp van Patricia Urquiola
  • Vieuques bad en wastafel  – ontwerp van Patricia Urquiola
  • Ottocento bad en wastafel  – ontwerp van Patricia Urquiola
  • Pear bad en wastafel – ontwerp van Patricia Urquiola
  • Cartesio bad Ontwerp –  ontwerp van Benedini Associati
  • Spoon XL bad en wastafel – ontwerp van Benedini Associati
  • Ufo bad Ontwerp – ontwerp van Benedini Associati
  • Drop bad en wastafel Ontwerp – ontwerp van Benedini Associati
  • DR bad Ontwerp – ontwerp van Studio Mk27 Marcio Kogan Mariana Ruzante

EXCLUSIEVE AGAPE BADKAMERS

Ook op het gebied van innovatie loopt Agape badkamers voorop. Het heeft een aantal iconische ontwerpen zoals ‘Spoon’ en ‘Ottocento’ door Benedini Associati wat inmiddels benchmarks zijn geworden in de wereld van sanitair design. Agape gebruikt luxe natuurlijke materialen zoals marmer, steen en het ecologische materiaal Cristalplant.

DESIGN AWARD VOOR AGAPE

Het bedrijf Agape heeft al meerdere awards gewonnen. Ook is het al meerdere keren genomineerd van de Compasso d’Oro ADI. Een prestigieuze erkenning op het gebied van industrieel design.

TOTAALCONCEPT AGAPE

Agape heeft alles voor uw badkamer, van verlichting tot baden, u slaagt altijd bij Agape badkamers. Wist u dat het hotel waar de koninklijke familie verblijft in Lech ook design van Agape badkamers heeft?

AGAPE BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende modellen uit de collecties van Agape badkamers in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en ervaar zelf hoe dit moderne Italiaanse design in uw droomhuis past. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top