Ga naar hoofdinhoud

Antonio Lupi badkamers

Het merk staat voor tijdloos Italiaans topdesign. De badkamers van Antonio Lupi onderscheiden zich door kwaliteit, aandacht voor detail, vakmanschap en fantastisch design.

DE ONTWERPER

Antonio begreep al vroeg de kracht van wat ‘made in Italy’ kon uitstralen. Industrieel ontwerp, in combinatie met ambachtelijk handwerk, maakt dat Antonio tot de top van sanitair ontwerpers behoort.

INNOVATIE

In de jaren 80, toen het familiebedrijf zich steeds verder uitbreidde, werd innovatie en design steeds belangrijker. In die periode werden verschillende architecten en designers aan het bedrijf verbonden en werden er vele jonge ontwerpers gestimuleerd door middel van ontwerpwedstrijden.

ONDERZOEK EN INNOVATIE CENTRUM

Tegenwoordig heeft Antonio een showroom speciaal onderzoek en innovatie. In dit centrum vindt u een bibliotheek en ontmoetingsruimtes, en ontwerpruimtes voor jonge ontwerpers. Op deze manier heeft Antonio altijd de nieuwste design onder handbereik.

ANTONIO BIJ SJARTEC

Sjartec heeft verschillende collecties van Antonio Lupi design in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk bad of welke douche perfect past in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

MEER ITALIAANSE DESIGN BADKAMERS

Benieuwd naar meer? We beschikken over prachtige materialen, eindeloze inspiratie en werken met vele Italiaanse topmerken. Onze interieurontwerpers ontwerpen graag, in samenspel met u, of uw architect, de perfecte luxe badkamer.

Winkelwagen
Back To Top
Zoeken