Skip to content

ANTONIO LUPI

Het merk staat voor tijdloos Italiaans topdesign. Antonio Lupi onderscheidt zich door kwaliteit, aandacht voor detail, vakmanschap en fantastisch design.

Antonio begreep al vroeg de kracht van wat ‘made in Italy’ kon uitstralen. Industrieel ontwerp, in combinatie met ambachtelijk handwerk, maakt dat Antonio tot de top van sanitair ontwerpers behoort.

In de jaren 80 bereidde het familiebedrijf zich steeds verder uit en tegelijkertijd werd innovatie en design steeds belangrijker. In die periode verbonden verschillende architecten en designers aan het bedrijf en werden er vele jonge ontwerpers gestimuleerd door middel van ontwerpwedstrijden.

CRISTALMOOD

Antonio Lupi staat bekend om zijn unieke materialen, waaronder Cristalmood. Een nieuwe generatie gekleurde hars, resistent en veelzijdig. Gemaakt om wastafels (Albume, Sensoc, Borghi, Astro & Aura, Breeze, Opale) en baden (Reflex en Borghi) te produceren in combinatie met de meest uiteenlopende materialen zoals hout, metaal, natuursteen en zelfs licht om verfijnde kleurencombinaties te bereiken.

Cristalmood is een nieuwe hars met buitengewone technische eigenschappen, ontworpen om lichtheid en tegelijkertijd stevigheid te geven aan baden en wastafels. Dit materiaal maakt het mogelijk om zachte en verwelkomende vormen te creëren waarbij water de hoofdrol speelt. De transparantie van het oppervlak maakt het mogelijk om de stroom van de vloeistof te observeren, zijn bewegingen te lezen en is kracht te volgen.

Cristalmood is beschikbaar in 16 verschillende trendy tinten en is daardoor ideaal om een vleugje kleur aan het interieur te geven.

ANTONIO LUPI BIJ SJARTEC

Ontdek de collectie van Antonio Lupi in onze showroom in Leiden. Neem contact op om een afspraak in te plannen zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Winkelwagen
Back To Top