Skip to content

Badkamers in Den Haag

Op zoek naar design badkamers in de buurt van Den Haag? Dan bent u bij Sjartec aan het juiste adres. Onze badkamers zijn veel meer dan een plek om uw tanden te poetsen, baden en douchen. Een badkamer van Sjartec is een plek waar u kunt ontspannen. Een plek om tot rust te komen. Een plek om bij te komen van de drukte van het dagelijkse leven. Wij realiseren design badkamers van hoge kwaliteit en betrouwbare materialen.

Uw badkamerspecialist in de regio

Of het nu gaat om sanitair, losse baden, inloopdouches of uw droomruimte op maat. Sjartec is gespecialiseerd in het realiseren van een complete badkamer, toiletcombinaties, losse badmeubels, douchewanden, vloeren, accessoires en zelfs complete wellnessruimtes!

Gerealiseerde design badkamers in Den Haag

Benieuwd naar onze gerealiseerde (badkamer)projecten in Den Haag? Neem dan een kijkje bij onze referenties! Zo hebben wij laatst in Carnegie The Hague negen luxe villa appartementen voorzien van een aantal exclusieve badkamers. Ook in een loft  heeft Sjartec een prachtige badkamer in het centrum van Den Haag gerealiseerd. Vanuit het vrijstaande bad is er zicht op de prachtige grachten.

Kom langs in onze indrukwekkende showroom

Wij nemen graag de tijd om een goed beeld te krijgen van uw wensen en u een goed beeld te geven van alle mogelijkheden. Daarom ontvangen wij u graag op afspraak in onze showroom zodat we u vele merken, stijlen, materialen, opstellingen en accessoires kunnen tonen. Op basis van uw wensen maken onze ervaren interieurarchitecten een plan op maat, geheel passen bij uw wensen en eisen. Natuurlijk kunt u ook altijd geheel vrijblijvend langskomen, op uw gemak rondkijken en met een adviseur naar wens overleggen.

Winkelwagen
Back To Top