Skip to content

Bezoek onze showroom voor meer badkamer-, woon- en wellness inspiratie

Bent u op zoek naar een vrijstaand bad, wastafelmeubel, regendouche, sauna of wilt u een complete exclusieve badkamer? Dan is het logisch dat u het ontwerp hiervan eerst uitgebreid wilt bekijken én ervaren. Een bezoek aan onze geheel vernieuwde  showroom in Leiden helpt u bij het maken van de juiste keuze!

Moderne, exclusieve en verschillende stijlen badkamers

Met de vernieuwde, overzichtelijk ingerichte showroom kunnen we u nog beter informeren en inspireren. De nieuwe showroom biedt u een groot aanbod aan realistisch en compleet ingerichte badkamers. Bij het ontwerpen van een badkamer draait het om maatwerk. Iedere badkamer heeft andere afmetingen en bijzonderheden. Wij laten u graag de mogelijkheden in verschillende stijlen zien.

Nieuwe exclusieve badkamer merken

Sjartec werkt samen met verschillende merken die hoogstaand kwalitatieve producten leveren voor uw exclusieve badkamer. Regelmatig breiden we onze collectie uit met nieuwe, exclusieve merken. Afgelopen periode waren dit de merken Gessi, BottegaNove en The Watermark Collection. Uiteraard zijn deze merken te vinden in onze showroom!

Ook te bewonderen in onze showroom: wellness ruimte

Naast badkamers ontwerpt Sjartec luxe wellness ruimtes. In dit privédomein zijn functionaliteit, vormgeving en materiaalkeuze bepalend voor de sfeer en het ritme van het voetenbad, naar de sauna en het stoombad. In de vernieuwde showroom op de begane grond bevindt zich onze eigen wellness center. Hier kunnen klanten exclusief genieten en gebruik maken van de verschillende faciliteiten: een stoomruimte, diverse showers, een infrarood sauna en een relax ruimte. Ontdek en ervaar zelf of u een eigen wellness ruimte in uw huis wilt hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer of wellness ruimte? Kom bij ons langs in Leiden, onze interieurarchitecten helpen u graag!

 

Winkelwagen
Back To Top