skip to Main Content

BISAZZA BAGNO BADKAMERS

Al sinds 1965 ontwerpt Bisazza vooruitstrevende en avantgardistische badkamers. Dankzij de marktkennis en ondernemingsdrang is dit Italiaanse designmerk uitgegroeid tot een van de grote namen in sanitair-design.

BISAZZA MOZAIEK

Bisazza staat ook bekend om de fijne en elegante mozaïeken die ze ontwerpen. De gedetailleerde kunstwerken zijn vol detail en hebben sprankelende kleuren. De mozaiekontwerpen van Bisazza zijn terug te vinden in suites, wellnessruimtes en de meest luxueuze hotels ter wereld.

BISAZZA COLLECTIE

Sinds kort is er naast de tegels en vloeren ook de Bisazza Bagno collectie, met contemporaine ontwerpen en accessoires voor de badkamer.

DESIGN BADKAMERS

Elegant, vrouwelijk, maar toch erg modern en helder design, dat is wat de collectie van Bisazza uitademt. De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in het huis, en met de collectie van Bisazza heb je niets te verbergen.

BISAZZA BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende collecties van Bisazza Bagno in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk bad of welke douche perfect past in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

Close search
Winkelmand
Back To Top