Skip to content

BISAZZA

Al sinds 1965 produceert Bisazza vooruitstrevende en avantgardistische glasmozaïek voor binnen en buiten. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn collecties uitgebreid door zorgvuldige verwerking van nieuwe materialen, zoals natuursteen die de waarde van design combineert met de charme van vakmanschap. Al meer dan vijfentwintig jaar werkt Bisazza samen met internationaal gerenommeerde ontwerpers en is het uitgegroeid tot een referentiepunt in de wereld van design.

MARMO

Bisazza biedt een reeks aan van patronen geïnspireerd op de traditie van multi-gekleurde stenen vloeren, met een eigentijds gevoel. Marmeren vierkanten, zeshoeken, driehoeken en trapeziums komen tweekleurig samen in patronen of decoratieve ontwerpen met een 3D-look.

MARMOSAICO

Marmosaico is een collectie decoratieve marmeren mozaïeken ontworpen door Carlo Dal Bianco. De collectie is gebaseerd op de herontdekking van traditioneel Milanese gedecoreerde vloeren opnieuw geïnterpreteerd, met een frisse aanpak, de vormen van het verleden. Het werk is geïnspireerd op de vloeren in historische panden, woningen, hotels en kantoren uit de vroege jaren 1900 in Milaan. De Marmosaico collectie omvat tien decoratieve mozaïekpatronen in een selectie van marmersoorten die tijdloze kleurkeuzes weerspiegelen.

BISAZZA BIJ SJARTEC

Meer weten over Bisazza en benieuwd naar de collecties? Maak een afspraak om de collectie te ontdekken in onze showroom in Leiden.

Winkelwagen
Back To Top