Ga naar hoofdinhoud

BOTTEGANOVE TEGELS

Het Italiaanse merk BottegaNove is opgericht door Christian Pegoraro. De vervaardiging van keramiek – wat in 1700 is ontstaan in het Italiaanse stadje Nove – is de basis van waaruit Pegoraro zijn werk is begonnen. Hij groeide op tussen de aardewerken, keramiek en ovens en is hiervan uit zijn bedrijf begonnen. Het merk staat bekend om haar specialisatie in een van de grootste Italiaanse handgemaakte keramische- en porseleinen mozaïeken.

VAKMANSCHAP & CUSTOM-MADE

Artistieke keramieken tegels versierd met kostbare glinsteringen en gouden details en elegante texturen afgezet met de zachte dekking van porselein. Christian Pegoraro is erin geslaagd om de traditie van het vakmanschap en een moderne visie te combineren. Op deze manier speelt BotegaNove in op de behoeften van architecten en klanten door unieke mozaïeken tegels custom-made te leveren.

UNIEKE BELEVING

De tegels van BottegaNove geven elke ruimte een unieke beleving. Een bijzonder ontwerp en een rijke geschiedenis aan vakmanschap blijkt de gouden combinatie van dit Italiaanse merk. Keramische en porseleinen handmade mozaïek tegels van de hoogste kwaliteit: de beelden spreken voor zich.

BOTTEGANOVE BIJ SJARTEC

Sjartec heeft verschillende collecties van BottegaNove in de showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren welke Italiaanse tegels perfect passen in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top
Zoeken