Skip to content

BOTTEGANOVE

Botteganove is zowel een creatief project als een laboratorium waar eeuwenoude ambachtelijke kennis samenkomt met hedendaags esthetisch onderzoek. Het merk staat bekend om haar specialisatie in een van de grootste Italiaanse handgemaakte keramische- en porseleinen mozaïeken.

Nove, een kleine locatie in de provincie Vicenza, staat over de hele wereld bekend om zijn artistieke keramiek en was tot een paar jaar geleden een bijenkorf van industrie die bruiste van werkplaatsen en kleine fabrieken. Vandaag de dag is Botteganove een solide, levendige en innovatieve realiteit, nog steeds stevig geworteld in de ambachtelijke traditie.

ARTISTIEK & AMBACHTELIJK

Artistieke keramieken tegels versierd met kostbare glinsteringen, gouden details en elegante texturen afgezet met de zachte dekking van porselein. Elk stuk is met de handgemaakt en gedecoreerd, volgens traditionele technieken, door ambachtslieden die bereid en in staat zijn om een dialoog aan te gaan met de hedendaagse designcultuur om ontwerpen tot leven te brengen, die zowel het unieke karakter van kunstwerken als een hedendaags gevoel voor schoonheid hebben.

BOTTEGANOVE BIJ SJARTEC

Sjartec heeft verschillende collecties van Botteganove in de showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren welke Botteganove tegels perfect passen in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top