Ga naar hoofdinhoud

CEADESIGN

CEAdesign kranen begon in 2007 met het ontwikkelen van designkranen en -douches en was al snel een bekende en gerespecteerde naam in de wereld van het badkamerdesign. Het minimalistische en strakke design van de kranen is het resultaat van herinterpretatie van het concept water. Het is de brug tussen de techniek die komt kijken bij het aanleggen van een badkamer en het design en de schoonheid. De technische kennis en know-how van het Italiaanse merk zorgt keer op keer voor innovatieve en luxe designs, gemaakt van het beste roestvrijstaal. Staal is een materiaal wat voor eeuwig bestaat, de designs zullen dat dus ook moeten zijn!

DUURZAME KRANEN

CEAdesign is ook een bedrijf wat werkt aan duurzaamheid en milieu. Het neemt dan ook de volle sociale verantwoordelijkheid en doet er alles aan om haar producten recyclebaar te maken, en heeft een zeer ‘schoon’ productieproces. Het bedrijf is opgezet door man en vrouw Natalino Malasorti en Roberta Bertaco.

CEADESIGN KRANEN COLLECTIE

Bij Sjartec Badkamers kunt u een ruime selectie van het CEAdesign kranen assortiment bezichtigen. Van kranen voor de badkamer en keuken tot buitendouches en ventilatoren. Maar ook douchekoppen, handdouches, bedieningsknoppen, toiletrolhouders en nog veel meer. Opvallende kranen series van CEAdesign zijn Cartesio en Milo.

CEADESIGN KRANEN BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende collecties van CEAdesign kranen in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welke kraan of douche perfect pas in uw exclusieve badkamer. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van CEAdesign in uw project. Vraag een offerte aan en upload uw productenlijst.

Winkelwagen
Back To Top