Skip to content

CEADESIGN

CEAdesign debuteerde in 1984 op het gebied van badkamerontwerp en technologische ontwikkeling, aanvankelijk in de sanitair- en verwarmingssector en later in 2007 met de productie van designkranen voor woningen. De evolutie van het bedrijf is gebaseerd op de cultuur van staal, het materiaal dat het beste wordt vertegenwoordigd door het CEA-merk, een combinatie van innovatie en productkwaliteit, duurzaamheid en productie-efficiëntie.

De twee oprichters zijn een man en vrouw-team: Natalino Malasorti, een vooruitziende visionaire ondernemer en de artistiek directeur, ontwerper en technicus voor CEA-producten, en Roberta Bertacco, manager die verantwoordelijk is voor de commerciële groei van het bedrijf en het merk. Ze hebben met passie en toewijding gezorgd voor de internationalisering van CEA en haar leiderschap op het gebied van designkranen. De management- en productiesite van CEADESIGN bevindt zich in de wijk rond Bassano del Grappa, bekend om zijn traditie, bekwaamheid en betrouwbaarheid in de metaalmechanische sector en de locatiespecifieke knowhow van zijn lokale vakmanschap.

Duurzaamheid

CEAdesign werkt veel met AISI 316L roestvrij staal, een materiaal dat 100% recyclebaar is, hoge prestaties levert omdat het duurzaam is en bijzonder hygiënisch, bestand tegen invloeden van buitenaf, het resultaat van een proces van mechanische precisie met een lage impact op het milieu en een respectvol gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het resultaat is een product met pure vormen, een tijdloos design en een sterke technologische waarde dat voldoet aan de behoeften van de markt en de klanten van vandaag.

Winkelwagen
Back To Top