Skip to content

Complete badkamer 

Sjartec realiseert complete badkamers, in verschillende stijlen en passend bij uw interieur. Bij het ontwerpen van een badkamer draait het om maatwerk. Iedere badkamer heeft andere afmetingen en bijzonderheden. Wij stemmen uw complete badkamer af op uw wensen, ruimte en woonstijl.

Een complete badkamer als totaalconcept

De badkamer is de plek waar harmonieus baden overgaat in de slaapkamer en walk-in closet. Sjartec kleurt niet alleen binnen de lijntjes, maar benaderd de badkamer als een totaalconcept. Bij een badkamer draait het om de harmonie tussen de ruimte, de indeling en de stijl van de producten. Wilt u bijvoorbeeld een minimalistische badkamer, dan is het belangrijk dat het design van de kranen hierop aansluit. En vergeet daarbij de keuze van tegels niet. De juiste badkamertegel geeft een persoonlijke sfeer aan uw badkamer.

Uw complete badkamer betekent baden in luxe

Voor de master badkamer ontwerpen wij geregeld badkamers en suite. Hierbij wordt de badkamer een geheel met de rest van het interieur. Zo zijn douche en eventueel toilet gescheiden, maar wordt bijvoorbeeld het bad de designer sofa van uw interieur. Binnen de douches is een enorm aanbod van een heerlijke royale regendouche tot een geheel elektronisch gestuurd programma waarin water, licht, geur en audio een rol spelen.

Maak een afspraak met de interieurarchitecten van Sjartec

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw complete badkamer te laten maken? De interieurarchitecten van Sjartec nemen graag alle tijd van u en zijn altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Maak een afspraak en laat uw wensen vormgeven. Wilt u in de tussentijd alvast inspiratie opdoen? Dat kan bij onze recent opgeleverde projecten.

Winkelwagen
Back To Top