Skip to content

Creëer een ‘New Classic’ badkamer

In onze showroom hebben we een nieuwe, luxe badkamerruimte gecreëerd, geïnspireerd op de ‘New Classic’ stijl. Bij deze stijl is de moderne en klassieke stijl gemixt, waarmee de badkamer een tijdloze charme krijgt. Authentieke details worden gecombineerd met een hedendaagse elementen door het gebruik van luxe materialen, kleuren en vormen. Met de ‘New Classic’ stijl creëer je een chique en luxe uitstraling in de badkamer.

Donkere wandafwerking

In de ‘New Classic’ stijl zien we veel zwart hout, marmer, natuursteen en donkere kleuren terugkomen. Wij kozen in de showroomruimte voor het middernachtzwarte Tratti tegel patroon met gouden details van Salvatori. Dit patroon is ontworpen door Elisa Ossino, die zich liet inspireren door het idee om metaal te combineren met natuursteen. Perfect wanneer u gaat voor een dramatisch effect op de badkamerwand.

New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl

Natuursteen en licht stone marmer

Niet alleen zwart, maar ook lichte marmeren kleuren komen terug in de ‘New Classic’ badkamerstijl. In de badkamerruimte gebruiken wij een natuurstenen vloerafwerking van de Stone Parquet collectie van Salvatori. Stone Parquet is geïnspireerd op de klassiek houtenvloeren uit historische panden, vertaald naar het marmer. Of het nu gaat om een ​​verspringend of visgraatpatroon, de zachte lijnen creëren een elegant en vredig effect.

Bij de vrijstaande Adda wastafel van Salvatori komen al deze elementen van deze ‘New Classic’ stijl terug. De geribde donkere, notenhouten ladefronten worden gecombineerd met een crème, marmeren wastafel.

New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl

Details in goud en geborsteld messing

Om de ‘New Classic’ stijl volledig te intrigeren in de badkamer mogen gouden, messing geborsteld of antiek bronzen elementen als details niet ontbreken. Pas deze kleuren toe in uw badkameraccessoires, zoals de spiegel, kraan of verlichting. Zo plaatsten wij de Highline kranenserie van The Watermark Collection in deze badkamer toe in een special finish vintage brass. De Highline kranenserie van The Watermark Collection biedt een subtiele balans tussen gedurfde Amerikaanse overgangslijnen en elegante details wat een moderne, klassieke vormgeving creëert.

New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl

Licht voor een waardig geheel

Maak de ‘New Classic’ badkamerstijl af door de juiste verlichting toe te passen om een waardig geheel te creëren. Voor de verlichting hebben wij gekozen voor de lampen van Davide Groppi. Boven de wastafel hangt de Duet wandlamp in geborsteld messing. In de doucheruimte hangt de Masai lamp, een strakke snaar van plotseling licht. Het is een subtiele, dunne lijn tussen het plafond en de vloer. Gewichtloos en flexibel.

New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl
New Classic stijl

Wilt u deze stijl toepassen in uw badkamerruimte? Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bezoek onze showroom in Leiden. Bekijk, bewonder en ervaar zelf. De interieurarchitecten van Sjartec staan voor u klaar.

Winkelwagen
Back To Top