skip to Main Content

Dé luxe badkamertrends van 2019

Ieder jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van luxe badkamers. Benieuwd naar de luxe badkamertrends van dit jaar? Lees dan snel verder! Deze trends gaat u in 2019 terugzien in de badkamer van een luxe hotelkamer of residentie. En misschien wel in uw eigen badkamer of wellness ruimte

1. Stoere maar toch chique design kranen

Om deze trend kunt u dit jaar niet omheen: de moderne kranen met een industriële ‘touché’. Vaak herkenbaar aan opvallende knoppen die geïnspireerd zijn op voorwerpen van vroeger. De kranen geven een badkamer karakter en een eigen identiteit, waarbij luxe direct is af te lezen. Een beeld zegt nou eenmaal veel meer, daarom verwijzen wij u graag naar de collecties van de exclusieve merken VOLA en Gessi.

2. Marmer niet alleen voorop de vloer

Marmer is een materiaal dat blijft. Voorheen werd marmer alleen gebruikt voor luxe vloeren in ontvangstruimtes. In 2019 zien we dit materiaal ook terug in tafels, gootstenen en zelfs in baden. AGAPE heeft dit materiaal omarmt in zowel haar badkamer ontwerpen als in de home designs van Agapecasa.

3. Van badkamer naar privé-wellness

De badkamer is anno 2019 niet meer alleen een plek waar u zich klaarmaakt voor de dag. Het is veel meer dan dat. Het is de plek waar u letterlijk uw gedachte van u af kunt spoelen. Even tijd voor uzelf door ontspanning op te zoeken in de sauna, jacuzzi of stoombad. In uw privé-wellness zijn functionaliteit, vormgeving en materiaalkeuze bepalend voor de sfeer. De interieurarchitecten van Sjartec denken daarom graag met u mee.

Meer badkamertrends? Bezoek onze showroom

Bekijk de laatste trends in onze showroom gevestigd in Leiden. Van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten. Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op het gebied van badkamers en wellness ruimtes.

Winkelwagen
Back To Top