Skip to content

De luxe mozaïek tegels van BottegaNove: high-end vakmanschap

De tegels van BottegaNove geven elke ruimte een unieke beleving. Een bijzonder ontwerp en een rijke geschiedenis aan vakmanschap blijkt de gouden combinatie van dit Italiaanse merk. Keramische en porseleinen handmade mozaïek tegels van de hoogste kwaliteit: de beelden spreken voor zich. Wij vertellen het verhaal achter dit merk opgericht door Cristian Pegoraro.

Handgemaakte mozaïek tegels

De vervaardiging van keramiek – wat in 1700 is ontstaan in het Italiaanse stadje Nove – is de basis van waaruit Christian Pegoraro zijn werk is begonnen. Hij groeide op tussen de aardewerken en heette ovens en heeft van daaruit naar de oprichting van BottegaNove toegewerkt. Het merk staat bekend om haar specialisatie in een van de grootste Italiaanse handgemaakte keramische- en porseleinen mozaïeken.

Aanpasbaar aan elke omgeving

Artistieke keramieken tegels versierd met kostbare glinsteringen en gouden details en elegante texturen afgezet met de zachte dekking van porselein. Christian Pegoraro is erin geslaagd om de traditie van het vakmanschap en een moderne visie te combineren. Op deze manier speelt BotegaNove in op de behoeften van architecten en klanten door unieke mozaïeken tegels custom-made te leveren.

De Plumage collectie van BottegaNove

Eén van de mooiste visitekaartjes van BottegaNove is de Plumage collectie. Deze collectie is ontstaan ​​door de vergelijking van twee ambachtelijke tradities: de traditionele keramische, porselein mozaïeken ambacht en het artistieke aardewerk. Het resultaat is een collectie met driedimensionale tegels met ribben, waarop u eindeloze decoratietypen kunt aanbrengen. Deze lijn heeft een product van vakmanschap dat, ondanks het in grote hoeveelheden kan worden geproduceerd, een totale personalisatie mogelijk maakt in de nuances en kleuren.

Bekijk de mozaïek tegels van BottegaNove in Leiden

Als u unieke mozaïeken tegels zoekt – dan is BotteGanove uw merk. Kom eens vrijblijvend langs bij Sjartec in Leiden. Hier kunt u de collectie van dit Italiaanse, hoogwaardige merk bezichtigen en uw wensen verder bespreken met één van onze interieurarchitecten. Voor persoonlijk advies en een begeleide rondleiding door onze showroom adviseren wij om een afspraak te maken. Alvast meer informatie over dit bijzondere merk? Stel uw vraag via mail@sjartec.nl of bel naar 071 – 56 59 000

Winkelwagen
Back To Top