Skip to content

Design badkamers

In design badkamers staan topkwaliteit, vormgeving en beleving centraal. Sjartec realiseert de mooiste en modernste badkamers. En dat voorzien van trendy producten, luxueus sanitair en een moderne en strakke afwerking. Dat alles uiteraard helemaal afgestemd op uw wensen. Design badkamers hebben doorgaans een prachtige, tijdloze look. Dus ook in de toekomst zal uw badkamer er nog steeds schitterend uit blijven zien. Samen met onze interieurarchitecten kunt u de badkamer helemaal naar uw wens en smaak inrichten.

Design badkamers: exclusief en modern

Een badkamer is heel persoonlijk. Design badkamers bieden de kans om uw uitgesproken stijl te verwerken. Kiest u voor een design badkamer van Sjartec? Dan haalt u gegarandeerd een ontwerp in huis waar u zich goed bij voelt. Of u nu voor een industriële badkamer of voor minimalistische stijl kiest, in onze showroom vindt u het design dat bij u past.

Exclusieve Italiaanse topmerken

Bij Sjartec vindt u de meest luxe en exclusieve sanitair merken. Van luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair tot design baden en inloopdouches. Wij leveren deze exclusieve Italiaanse high-end badkamers geheel naar uw wens.

Collectie badkamers

Sjartec biedt een uitgebreide collectie sanitair en tegels voor de inrichting van exclusieve badkamers in verschillende stijlen. In ons ruime aanbod vindt u onder andere:

Uiteraard hebben we ook een ruime collectie materiaalsoorten en zijn verschillende kleuren mogelijk.

Maak een afspraak met de interieurarchitecten van Sjartec

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw design badkamer te laten maken? De interieurarchitecten van Sjartec nemen graag alle tijd van u. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Maak een afspraak en laat uw wensen vormgeven.

Winkelwagen
Back To Top