Skip to content

DEVON&DEVON BADKAMERS

Devon&Devon is de badkamer specialist in klassieke contemporaine badkamers en interieur design. Meer dan 25 jaar maakt dit bedrijf luxueuze Italiaanse badkamers, geïnspireerd op klassiek Europees design. Denk bijvoorbeeld aan prachtige elegante badkuipen op leeuwenpoten en sierlijke details.

AUTHENTICITEIT EN STIJL

Ook de vroeg koloniale stijl van begin 1900 in Amerika is terug te vinden in de designs van dit merk. Het ademt authenticiteit en stijl uit. Met aandacht voor details, de hoogste kwaliteit en de beste materialen is dit merk met recht een aanwinst te noemen in elke klassieke badkamer.

DEVON&DEVON BIJ SJARTEC

Sjartec heeft verschillende collecties van Devon&Devon in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welke badkamer perfect past in uw design badkamer. Wij adviseren u graag.

MEER ITALIAANS TOPDESIGN

Bent u benieuwd naar andere Italiaanse topmerken? De mogelijkheden bij Sjartec zijn eindeloos. Bij Sjartec vindt u de meest luxe en exclusieve sanitair merken. Van luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair tot design baden en inloopdouches. Wij leveren deze exclusieve Italiaanse high-end design badkamers geheel naar uw wens en aangepast aan uw situatie. Onze interieurontwerpers ontwerpen graag, in samenspel met u, of uw architect, de perfecte luxe badkamer.

Winkelwagen
Back To Top