Skip to content

DORNBRACHT KRANEN

Dornbracht kranen staan voor hoogwaardige productkwaliteit, een geavanceerde productie en innovatief design. Met zijn meermaals internationaal onderscheiden premiummengkranen fungeert de familie-onderneming als drijvende kracht achter de ontwikkelingen en trends in een hele branche. Wereldwijd. Het succesverhaal is gebaseerd op de al ruim 60 jaar geldende filosofie, dat verandering nooit als dwang, maar juist als kans wordt gezien.

PATENT VAN DORNBRACHT

Het waren lange dagen. Ruim zestig jaar geleden werkten de toen 57-jarige Aloys F. Dornbracht en zijn zoon Helmut tot vijf uur ’s middags ergens anders, om met het verdiende geld vervolgens in een oude schuur in Iserlohn een eigen zaak op te bouwen. Avond na avond stonden ze aan de werkbank, bezig met het ontwikkelen van het eerste Dornbracht-patent: een volledig nieuwe mengkraan met uittrekbare uitloop.

DORNBRACHT RAINSKY

Exclusief bij Sjartec is de Rainsky. Deze prachtige douche in de vorm van regenpaneel is de kroon op iedere badkamer.

DORNBRACHT BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende collecties kranen van Dornbracht in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk ontwerp perfect past in uw moderne luxe badkamer. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top