Skip to content

EDIDA award 2018 voor Agape bad

Op 25 april 2018 waren de ELLE Decoration International Design Awards (EDIDA). In de categorie: badkamer, viel het merk Agape in de prijzen met hun Immersion bad, ontworpen door Neri&Hu. De award is een belangrijke mijlpaal voor de samenwerking tussen Neri&Hu en Agape.

Het Agape bad

Oosterse, traditionele sferen vormde de inspiratie voor het baddesign. De designers hielden bij het ontwerpen rekening met de behoefte van jongere generaties die in kleine appartementen wonen. Het volume van de Oosterse bad wordt gecreëerd door diepte in plaats van door breedte. Minimalistisch en elegant vormgeven, dit bad is speciaal ontworpen om te ontspannen en te genieten.

De EDIDA awards

Jaarlijks worden de ELLE Decoration International Design Awards (EDIDA) uitgereikt aan de mooiste, meest vernieuwende ontwerpen op het gebied van interieur. De jury bestaat uit hoofdredacteuren van de 25 landen waar de ELLE Decoration verschijnt.

Sjartec, leverancier van exclusieve badkamers, heeft in Leiden een uitgebreide collectie van Agape om exclusief te beleven in onze showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren. Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Winkelwagen
Back To Top