Skip to content

Eén van onze meest exclusieve merken in de spotlights: Gessi

Graag geven wij deze maand extra aandacht aan Gessi. Dit Italiaanse merk ontwerpt en vervaardigd al meer dan 20 jaar exclusieve badkamer- en keukenelementen. De designs zijn gemaakt om ‘te worden ervaren, te dragen en te ademen’, zoals het merk zelf mooi verwoord. De badkamerproducten– en accessoires zijn ‘Made in Italy’ – vervaardigd in harmonie, met respect voor het milieu en de gebruiker. Lees meer over dit exclusieve merk of bekijk Gessi bij Sjartec in de showroom.

Gessi collectie

Gessi heeft een uitgebreide collectie om de badkamer in uw villa of penthouse een gevoel van luxe te geven. Van stalen douchekoppen en kranen tot lichtgevende regendouches met een hydromassage, het merk creëert met haar diverse ontwerpen een nieuwe levensstijl.

Kraan Inciso

De Inciso staat voor eenvoud en mogelijkheid. Dit model van Gessi is ontworpen door de Amerikaanse ontwerper David Rockwell. Hij staat bekend om zijn dramatische ontwerpen met de nadruk op aangenaam en spectaculair. De creativiteit en innovatie van beide bedrijven zorgt voor een uniek Amerikaans ethos met een vleugje Italiaanse flair. De lijn met strakke moderne vormen is aan te passen aan de wensen van de klant.

Anello kranen

Elegant maar modern, dat is de Anello collectie van Gessi. De Anello-lijn onderscheidt zich vooral door het handvat van de kraan. Deze heeft een ronde vorm, waarmee u het water kunt regelen. Het ronde ontwerp is geïnspireerd op een ring die perfectie, oneindigheid en eeuwigheid symboliseert. De Anello-collectie is gemaakt van messing en biedt verschillende afwerkingen en patronen

Hi-Fi voor wellness

De nieuwe thermostatische douchekranen uit de Gessi Hi-Fi collectie voor de badkamer zijn lifestyle-objecten en design iconen. Hi-Fi kan worden gecombineerd met alle verschillende stijlen van de moderne badkamer; het belichaamt een futuristisch ontwerp dat doet denken aan de stijl van de jaren 90: vierkante vormen en sterke details, versterkt door innovatieve technologie.

Afilo lichtgevende regendouche

Maak van uw badkamer een lichtshow met de Afilo regendouche van Gessi. Naast de standaard regenstand kunt u ook kiezen voor een waterval regeling. Het Afilo multifunctionele systeem heeft een ​​zeer verfijnde uitstraling. Lichtemissie is nauwgezet bestudeerd om de emotie en het welzijn te maximaliseren. Dit doel wordt bereikt met een buitenste carter van zeer dun staal en schuine binnenwanden die de diffusie van licht versterken.

Bekijk Gessi in onze showroom

Laat u informeren over de exclusieve producten van Gessi voor uw luxe badkamer of wellness ruimte. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag over de beste toepassing van Gessi design in uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak.

Winkelwagen
Back To Top