Skip to content

Eén van onze meest exclusieve merken in de spotlights: Salvatori

Graag geven wij deze maand extra aandacht aan Salvatori. Dit Italiaanse merk heeft een uitgebreide collectie om uw badkamer, woonkamer en andere ruimtes in uw villa of penthouse een gevoel van luxe te geven. Van prachtige texturen voor wanden en vloeren voor in sanitaire ruimtes tot tafels, verlichting en spiegels voor andere leefruimtes; elk product van Salvatori is uniek én pure luxe. Lees meer over dit exclusieve merk of bekijk Salvatori bij Sjartec in de showroom.

Van hoogwaardig marmer naar badkamer- en woonkameraccessoires

Het begon allemaal met de verwerking van hoogwaardig marmer, intussen is Salvatori gespecialiseerd in de aankleding van luxe badkamers én woonruimtes. Zo heeft het merk ter aanvulling van de badkamer collectie de Home Collection geïntroduceerd. Wat startte bij tafels, is later uitgebreid met verlichting, opslagoplossingen en accessoires.

Lithoverde: de groene innovatie van Salvatori

Salvatori is continu bezig om zich verder te ontwikkelen op het gebied van ontwerp, trends en milieu. Dit laatste aspect leidde tot één van hun laatste innovaties, namelijk de Lithoverde steen. Deze serie is voor 99% samengesteld uit gerecycled steen – marmer ‘restafval’ – met daarnaast 1% natuurlijk hars. De steen is wereldwijd erkend voor de bijdrage aan het milieu zonder zijn schoonheid te verliezen. Toepasbaar op vloeren, muren en in keukens en sanitaire voorzieningen.

Bekijk de Salvatori badkamer- en home collectie bij Sjartec in Leiden

Laat u informeren over de exclusieve producten van Salvatori voor uw luxe badkamer of wellness ruimte. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag over de beste toepassing van Salvatori design in uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak. Liever de Home Collection van Salvatori online bestellen? Ga dan naar onze webshop en bestel gemakkelijk online.

Salvatori Badkamer
Salvatori Spiegel Home Collectie
Salvatori Verlichting Home Collectie
Salvatori Home Collectie
Salvatori Exclusieve Verlichting In Marmer
Salvatori Verlichting Home Collectie
Salvatori Exclusieve Badkamer
Salvatori Badkamer
Winkelwagen
Back To Top