Skip to content

Exclusieve badkamers in Amsterdam

Bij Sjartec bent u aan het juiste adres voor exclusieve badkamers op maat. Hoogwaardige kwaliteit, mooie designs en bijzondere materialen vormen de basis van een luxe badkamer. De interieurarchitecten van Sjartec ontwerpen graag, in samenspel met u of uw architect, de perfecte badkamer. Wij zijn dé betrouwbare partner voor de realisatie van uw exclusieve badkamer in de regio Amsterdam.

Badkamerdesign naar wens

De badkamer is de plek waarbij baden harmonieus overgaat in slaapkamer en walk-in closet. Sjartec benadert de badkamer dan ook als een totaalconcept. Wij willen u inspireren en betrekken u nauw bij het ontwerpproces. Vervolgens komen we tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat.

Luxe en exclusieve badkamers in regio Amsterdam

Sjartec realiseert de mooiste en modernste design badkamers, voorzien van prachtige natuurlijke items, luxueus sanitair en een moderne en strakke afwerking. Voor de realisatie van deze design badkamers werken we onder andere met de exclusieve merken Agape, Bisazza, antoniolupi, Dornbacht, CeaDesign en Foursteel.

Gerealiseerde projecten in Amsterdam

Benieuwd naar onze gerealiseerde badkamers in regio Amsterdam?

Kom langs voor inspiratie in onze showroom

Bij het ontwerpen van een badkamer draait het om maatwerk. Iedere badkamer heeft andere afmetingen en bijzonderheden. Een badkamer kan in verschillende stijlen worden ontworpen. Benieuwd naar deze stijlen? Bezoek onze showroom. Of neem alvast een kijkje bij onze referenties, hier vindt u gerealiseerde projecten van Amsterdam tot in Den Haag.

Winkelwagen
Back To Top