Skip to content

Exclusieve badkamers

Ontspan, geniet en beleef…. Sjartec is specialist in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes.

Exclusieve badkamers van Italiaanse topmerken

Bij Sjartec vindt u de meest luxe en exclusieve sanitair merken. Van luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair tot design baden en inloopdouches. Wij leveren deze exclusieve Italiaanse high-end design badkamers geheel naar uw wens en aangepast aan uw situatie.

Genieten in wellness

Onze modellen laten zich uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellness ruimte. In dit privé-domein zijn functionaliteit, vormgeving en materiaalkeuze bepalend voor de sfeer en het ritme van het voetenbad, naar de sauna en het stoombad.

Een wellness ruimte ontwerpen en realiseren is zeer specialistisch werk, aangezien hier de meeste techniek van het huis samenkomt. De voorbereiding, planning en uitvoering verzorgen wij met professionals om het samenspel van techniek tot in perfectie uit te voeren.

Sjartec geeft uw wensen vorm

Van wens naar exclusieve badkamer. Na het eerste contact met u, waarin wij uw wensen en ideeën inventariseren, verzorgen wij een presentatie van indelingsvarianten en stijlen. Vervolgens werken wij de geselecteerde producten uit in een gespecificeerde offerte. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de kosten. Na de opdracht verzorgen wij een uitgebreid matenplan, installatie-adviezen en desgewenst de projectcoördinatie tot oplevering. De interieurarchitecten van Sjartec nemen graag alle tijd voor u zodat u 100% tevreden bent met uw exclusieve badkamer.

Bezoek onze showroom met exclusieve badkamers

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Bezoek onze showroom in Leiden. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk ontwerp perfect past bij uw situatie. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van uw luxe wastafel, moderne douche of exclusieve wellness ruimte.

Winkelwagen
Back To Top