Skip to content

Exclusieve tegels voor in uw keuken, wellness ruimte of woonkamer

Tegels vormen een belangrijk onderdeel van een ruimte om een bepaalde sfeer te creëren. Met de verschillende stijlen tegels, mozaïeken en natuurstenen in onze collectie hebben wij een tegel die past bij elke stijl en ruimte. Maak met de luxe design tegels van Sjartec uw ruimte compleet. Lees snel verder en laat u inspireren.

XL tegels voor op de vloer én aan de muur

U ziet het steeds vaker in design hotels en luxe zwembaden; grote tegelplaten van 1 bij 3 meter. Deze tegels geven een waanzinnig ruimtelijk effect in een kamer en zijn dus uitermate geschikt voor in uw woonkamer of luxe wellnessruimte. Wij hebben al diverse keramische vloertegels opgeleverd voor sauna’s en woonkamers. Deze tegels ervaar je het beste in onze showroom.

Marmerlook tegels

Tegenwoordig zien we marmer niet alleen terug in tafels of schouwen. Marmer op de vloer is trendy, tijdloos én straalt bovendien luxe uit. Daarom is deze erg gewild voor in hotels, zwembaden en wellnessruimtes. Wilt u een klassieke en natuurlijke uitstraling geven aan uw ruimte? Dan adviseren wij om tegels te gebruiken met een marmerlook.

Luxe decor tegels

De tip van onze interieurarchitect: combineer groot formaat tegelplaten met luxe decor tegels. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Sjartec en zeker een bezichtiging waard bij ons in de showroom. Bekijk de marmere tegelplaten van Salvatori met prachtige structuren (o.a. Romboo en Raw), de handgemaakte tegels van Botteganove of de decor tegels van Siminetti. De tegels van Siminetti zijn vervaardigd mozaïek van parelmoer/schelp en hebben hierdoor een zeer luxe uitstraling.

Bekijk de collectie luxe badkamertegels in onze showroom

Bent u benieuwd naar de collectie tegels van Sjartec? Bezoek dan binnenkort onze showroom. Wij verwelkomen u graag van maandag t/m vrijdag 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u contact opnemen via mail@sjartec.nl of bel naar 071 – 56 59 000.

Tegels
Salvatori Tegels
Tegels
Tegels
Luxe Tegels Van Botteganove
Tegels
Tegels
Tegels
Salvatori Tegels
Winkelwagen
Back To Top