Skip to content

GESSI KRANEN

Van stalen douchekoppen en kranen tot lichtgevende regendouches met een hydromassage… Gessi heeft met haar ontwerpen een nieuwe levensstijl gecreëerd. De designs zijn gemaakt om ‘te worden ervaren, te dragen en te ademen’, zoals het merk zelf mooi verwoord. De badkamerproducten- en accessoires zijn ‘Made in Italy’ – vervaardigd in harmonie met respect voor het milieu en de gebruiker én nu bij Sjartec in Leiden te bezichtigen.

THUIS DE ULTIEME WELNESSERVARING

Gessi ontwerpt en vervaardigd al meer dan 20 jaar exclusieve badkamer- en keukenelementen. Persoonlijke ruimtes die bijdragen aan een gevoel van welzijn en ontspanning. Dat is wat de badkamerproducten van Gessi mogelijk maken. Een wellnesservaring, iedere dag opnieuw. Gessi is een wereldwijd erkent merk door haar stijlvolle badkamer designs die de aandacht trekken in luxe hotels, spa’s, jachten en residenties.

GESSI 316

Industrieel chique, zo zijn de kranen van de serie Gessi 316 kort te omschrijven. Gessi heeft creativiteit en stijl weten in te brengen in de kranen gemaakt van hoogwaardig staal. Het van oorsprong ‘koude’ en harde materiaal heeft een warme en uitzonderlijke uitstraling gekregen door de verschillende patronen, texturen en handgrepen in de designs. En ondanks het exclusieve design zijn de kranen 100% recyclebaar en minimaal in onderhoud.

KRAAN INCISO

De Inciso staat voor eenvoudigheid en mogelijkheid. Dit model van Gessi is ontworpen door de Amerikaanse ontwerper David Rockwell. Hij staat bekend om zijn dramatische ontwerpen met de nadruk op aangenaam en spectaculair. De creativiteit en innovatie van beide bedrijven zorgt voor een uniek Amerikaanse ethos met een vleugje Italiaanse flair. De lijn met strakke moderne vormen is aan te passen aan de wensen van de klant, waardoor deze geschikt is voor zowel luxe spa’s in hotels als privé wellness ruimtes.

PRIVATE WELLNESS LIFESTYLE

Gessi heeft wereldwijd erkenning gekregen als ‘designer of water’; de producten in deze lijn laten water op verschillende manieren stromen waarbij dit gemengd wordt met lucht én licht. Dit creëert een unieke douche belevening waarbij plezier en genot duidelijk naar voren komen. Voorbeelden zijn douchelementen met een verkwikkende hydromasages, watervallen en verneveling. Geheel aan te passen aan specifieke wensen zodat uzelf uw wellnessruimte kunt samenstellen.

BEKIJK GESSI IN DE SHOWROOM

Beleef Gessi – The Private Wellness Company – nu bij Sjartec in de showroom. De producten met een superieurdesign en technologie zijn zeker een bezichtiging waard. Loop eens bij ons binnen in Leiden of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten voor persoonlijk advies. Alvast meer informatie over deze hoogstaande Italiaanse kwaliteit? Stel uw vraag via mail@sjartec.nl of bel naar 071 – 56 59 000

Winkelwagen
Back To Top