Skip to content

Inspiratie voor uw wellness badkamer

Het was al te zien aan de luxe badkamer trends van 2019, maar dit merkt u vast zelf ook op; de badkamer transformeert steeds meer in een persoonlijke wellness. Bij deze metamorfose willen wij natuurlijk graag helpen. Van sauna’s en stoombaden tot aan luxe jacuzzi’s. Sjartec heeft ervaring met de toepassing van alle bekende onderdelen van een spa. Daarom vertellen wij u graag meer over uw toekomstige favoriete ruimte in huis.

In uw eigen wellness komt u pas echt tot rust

Een wellness ervaring, iedere dag opnieuw. Dat creëert u met uw persoonlijke wellness ruimte. Wij dragen graag bij aan een gevoel van welzijn en ontspanning met onze collectie wellness producten. Ontspan in een heerlijke jacuzzi, verwarmende sauna of een hydraterende stoomcabine. Dit doet u natuurlijk het beste in een exclusief design en in een stijl die bij u past. Functionaliteit, vormgeving en materiaalkeuze zijn tenslotte bepalend voor de sfeer en het ritme waarin u in de wellness beweegt.

Luxe wellness merken met een hoogwaardig design

Waan uzelf in een luxe hotel of residentie door de toepassing van de wellness collectie van Sjartec. Ieder merk heeft zijn eigen verhaal, vormgeving en beleving. Zo staat ‘The Private Wellness’ Collectie van Gessi bekend als ‘designer of water’ met de unieke douchebeleving door de vermenging van lucht, licht en water.

Stel uw wellness badkamer zelf samen

Uw persoonlijke wellness stellen wij graag met u samen. Deze speciale ruimte ontwerpen en realiseren is zeer specialistisch werk, aangezien hier de meeste techniek van het huis samenkomt. Wij leveren maatwerk en verzorgen de voorbereiding, planning en uitvoering met professionals om het samenspel van techniek tot in perfectie uit te voeren.

Meer wellness badkamer inspiratie

Op zoek naar de echte wellness ervaring in uw badkamer? Kom bij ons langs in Leiden – wij laten u graag alle mogelijkheden zien en beleven in onze showroom. Met de producten van merken zoals Gessi is dit zeker geen vervelende bezigheid. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of om een afspraak te maken met één van onze interieurarchitecten. Wij horen graag van u!

Wellness Badkamer
Showroom Leiden
Wellness Badkamer
Wellness Badkamer
Wellness Badkamer
Wellness Badkamer
Winkelwagen
Back To Top