Skip to content

JEE-O Sanitair

JEE-O Sanitair is een Nederlands bedrijf en gaat verder dan wellness. Het is de ultieme functionele luxe voor badkamers. De producten van Lammert J. Moerman creëren rust en ruimte voor lichaam en geest.

JEE-O VRIJSTAANDE BADEN

Verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, zijn enkele steekwoorden om dit Nederlandse merk in exclusief sanitair design te omschrijven. De industriële uitstraling versterkt het karakter van de exclusieve ontwerpen van kranen, baden en wastafels. De baden zijn gemaakt van DADO-quartz composiet een zeer duurzaam en sterk materiaal. Opvallende baden in de collectie zijn: Acanthus, Moloko, Maya, Elaine, Amsterdam, London en Dubai.

KRANEN VAN JEE-O

Ook met de stoere en moderne kranen van JEE-O krijgt elke badkamer een moderne uitstraling. U geeft een bijzonder tintje aan uw nieuwe badkamer. De Soho serie, ontworpen door Grand&Johnson ziet er te gek uit met zijn mat zwarte finish. De buitendouches zijn een fantastische toevoeging voor elke tuin of balkon.

 JEE-O BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft in Leiden een uitgebreide collectie van JEE-O om exclusief te beleven in onze showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk bad of welke douche perfect past in uw exclusieve badkamer. We gaan samen met u op zoek naar uw ideale designbadkamer. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van JEE-O Sanitair in uw project. Vraag een offerte aan en upload uw productenlijst.

Winkelwagen
Back To Top