Skip to content

KAST CONCRETE BASINS WASTAFELS

Het Engelse merk Kast Concrete Basins maakt de mooiste creaties uit beton. Door hun jarenlange ervaring hebben zij dit materiaal zo weten te behandelen dat het waterbestendig is. De producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. Elk met een unieke esthetiek die integraal deel uitmaakt van het materiaal.

BETONNEN WASTAFELS

Beton is een uniek materiaal dat de organische eigenschappen van natuursteen combineert met het vermogen om in elke vorm te worden gegoten. Met behulp van tinten en precisiemengsels wordt beton vervaardigd met een vast spectrum van afwerkingen. Met opvallende en verfijnde vormen, zijn de Kast Concrete Basins-serie betonnen wastafels ontworpen om het meeste uit deze eigenschappen te halen.

OP MAAT GEMAAKT

Kast Concrete Basins heeft prachtig vervaardigde, op maat gemaakte producten. Speciaal geproduceerd voor toonaangevende architecten, ontwerpers en internationale merken. Betonnen wastafels voor de detailhandel, hotels en professionele sectoren, maar ook voor residentiële klanten voor hun eigen woning.

KAST CONCRETE BASINS BIJ SJARTEC

SJARTEC heeft verschillende collecties van Kast Concrete Basins in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk bad of welke douche perfect past in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top