Skip to content

Elegant en innovatief. Dat is hoe Laminam zichzelf beschrijft. Het Italiaanse bedrijf legt de focus op het produceren van grote keramieken platen van een minimale dikte. Deze innoverende, baanbrekende visie van Laminam was in 2001 nieuw in de markt en heeft door de jaren heen geresulteerd in een grote collectie keramieken platen voor het interieur.

Zo is Laminam begonnen

Laminam is in 2001 ontstaan met het doel om keramische platen van grote afmetingen en minimale dikte te produceren. Iets wat nooit eerder was gedaan. Vanuit deze gedachte produceerde Laminam in 2004 de eerste grote plaat van 1000×3000 mm, met een dikte van slechts 3 mm. Iets wat nog niet eerder door een andere keramiek producent in de markt was bereikt. Na jaren van innoveren bereikte Laminam in 2015 een nieuwe evolutie van afmetingen, namelijk: 12 mm dikke platen die een afmeting hadden van 1620×3240. Ook nu blijft Laminam zijn collectie uitbreiden met platen van de beste kwaliteit, gebaseerd op de laatste trends.

Laminam keramiek: Made in Italy

Het gebruik van keramiek te innoveren zoals nooit tevoren. Dat is wat Laminam doet en waar ze naar streven. Door te werken met oud materiaal, zoals keramiek, komt Laminam voor diverse uitdagingen te staan die ze maar al te graag aangaan. Keramiek heeft natuurlijke kwaliteiten die ze combineren met een nieuwe toepassingsconnotatie. De platen van Laminam worden gemaakt in hun eigen fabriek in Italië en gaan de hele wereld over, zo ook naar de Laminam flagshipstore in Leiden.

Hoogwaardig keramiek toepassen in de badkamer

Door de grootte van de keramieken platen van Laminam zijn deze perfect toe te passen in het gehele interieur. Van de woonkamer tot badkamer en het toilet. Niet alleen als tegel op de vloer, maar zelfs op de muur zijn de platen van Laminam toe te passen. De tijdloze producten van hoge kwaliteit hebben geen toepassingslimieten door de grote selectie van maten en diktes.

The aesthetic dimension of all our creations expresses a multitude of different styles, all characterized by a single common denominator: elegance and beauty.

Voordelen van Laminam

  • Kras- en slijtvast: Zelfs door intensief gebruik of schoonmaken worden de platen van Laminam niet aangetast.
  • UV-bestendigheid: Blootstellen aan UV licht is voor de keramieken platen van Laminam geen probleem. Deze behouden zijn originele kleur door de gehele levensduur.
  • Duurzaamheid: Met de keramieken platen van Laminam kiest u voor een duurzaam product. Keramiek heeft namelijk een lange levensduur.
  • Milieuvriendelijk: De producten van Laminam zijn 100% natuurlijk. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden vermalen en gerecycled in andere productieprocessen.

Flagshipstore Laminam bij SJARTEC

Met Laminam breidt SJARTEC de collectie uit met unieke vloer- en wandtegels. Bewonder en ervaar zelf de collectie van Laminam in de flagshipstore in Leiden. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top