skip to Main Content

Landmark Pure en Industrial Collectie van Samuel Heath

Industrieel, toonaangevend en nauwkeurig bewerkte details. Dat is de nieuwe Landmark collectie van Samuel Heath, een Engelse producent van hoogwaardige badkameraccessoires, en bad- en keukenkranen.

Pure en Industrial Landmark Collectie

De collectie is gebaseerd op de invloeden van The Bauhaus stijl: een modern design waarbij het accent ligt op de functionaliteit van de producten. Een minimalistisch design met een pure eenvoudige vorm? Of liever een strak en ruimtelijk design afgewisseld met industriële elementen? De Pure en Industrial Collectie van Samuel Heath biedt voor ieder wat wils. Aandacht voor detail, uitzonderlijke kwaliteit en afwerking maken Samuel Heath accessoires een mooie aanvulling op elke badkamer.

Grote collectie Samuel Heath in badkamershowroom in Leiden

SJARTEC, leverancier van exclusieve badkamers, heeft de Pure en Industrial Landmark collectie exclusief in haar showroom in Leiden. Bekijk, bewonder en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Op zoek naar een industriële look voor uw badkamer? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over Samuel Heath

Het merk Samuel Heath is in 1820 opgericht en staat internationaal bekend om haar innovatie en kwaliteit. De producten worden gemaakt van de beste materialen en met de hand afgewerkt, om kwaliteit en een lange levensduur van de producten te waarborgen.

Vakmanschap

Bij Samuel Heath staat vakmanschap centraal. Ieder product wordt gevormd uit de zuiverste Noord-Europese messing. Dit hoogwaardige materiaal is onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. De producten worden zowel in klassieke als moderne stijl vervaardigd, door middel van traditioneel handwerk en de nieuwste productietechnologie.

[post_gallery]
Close search

Winkelmand

Back To Top