Skip to content

Lariana-collectie van Agape – bijzonder, exclusief ontwerp

Agape, het in 1973 opgezette Italiaanse familiebedrijf, staat bekend als één van de meest contemporaine badkamerdesigners van Europa. Graag laten wij u kennismaken met de nieuwe, unieke collectie van Agape, genaamd Lariana. Lees snel verder om meer te weten over de producten uit deze bijzondere collectie en het luxe ontwerp.

Lariana-collectie door Patricia Urquiola

De ontwerper van deze bijzondere collectie voor Agape is designer Patricia Urquiola. Sinds 2004 heeft zij al deze diverse iconische Agape producten gecreëerd en blijft haar ontwerpimperium uitbreiden door een nieuwe collectie te introduceren. Lariana knikt naar het Comomeer, voorheen bekend als Larius, waar Urquiola onlangs het vijfsterrenhotel Il Sereno heeft ontworpen.

De Agape Lariana-collectie bestaat uit een vrijstaand bad en twee wastafels op vrijstaande sokkels – één ovaalvormig en de andere rond.

Lariana bad van Agape

Het bad uit de Lariana collectie van Agape is compact door de kleinere afmetingen. De badkuip wordt gekenmerkt door een onderscheidend contrast tussen de zachte, gebogen kom en de lineaire, geometrische vorm van de buitenkant. De afwisselende combinatie van vloeiende en rechte lijnen in de badkuip, die de compacte structuur vormt, doet denken aan de grote meesters van de Milanese architectuur uit het begin van de 20e eeuw.

Lariana wastafels van Agape

Naast het bad bevat de Lariana ook twee wastafels, een ovaal en een ronde, die op de wastafel zitten. De ontwerpen hebben een ronde kom met een contrasterende hoekige buitenkant, net als de badkuip, en zijn verkrijgbaar in Cristalplant® of marmer. Cristalplant® is een materiaal wat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen en een laag percentage polyester- en acrylpolymeren. Het materiaal is speciaal gecreëerd voor sanitair producten en gemakkelijk in onderhoud. Het wordt ook gekenmerkt door een unieke ‘soft touch’ en een schoonheid wat doet denken aan natuursteen.

Bewonder de Lariana-collectie in de showroom

Bent u benieuwd naar de prachtige producten uit de Lariana-collectie? Kom dan langs in onze showroom in Leiden! Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Of maak een afspraak.

Lariana-collectie Van Agape
Lariana-collectie Van Agape
Lariana-collectie Van Agape
Winkelwagen
Back To Top