Skip to content

MAROKK TILES

Gedreven door een fascinatie voor het oude traditionele handwerk en een nieuwsgierigheid naar diverse culturen begonnen de Deense broers Jonas en Peter Larsen bijna tien jaar geleden aan de reis van MAROKK. Hun doel? Het ontdekken van ’s werelds meest prachtige en unieke tegels.

Van het werken in de bruisende straten van Marrakesh tot aan de indrukwekkende landschappen van Sicilië. Hier heeft MAROKK, samen met lokale experts, een uniek assortiment aan cementtegels ontwikkeld, doordracht met de kleuren en formaten die de essentie van deze plaatsen uitstraalt. De reis van MAROKK strekt zich verder uit naar Japan, waar ze samenwerken met ambachtslieden uit Kyoto, in het hart van de Japanse keramiek- en tegelproductie. Tot slot bezoeken de broers graag Fez, het spirituele centrum van Marokko, waar ze de handgemaakte Zellij-tegels koesteren. Elke plek vertelt een verhaal van vakmanschap en cultuur dat door de tijd heen is doorgegeven.

Ervaar luxe met MAROKK op een unieke manier

Al bijna tien jaar is MAROKK toegewijd aan het creëren van exclusieve tegels die de sfeer van elke ruimte verrijken. De tegels creëren persoonlijke en verfijnde omgevingen die bijdragen aan een gevoel van luxe en schoonheid. Met MAROKK breng je elke dag een unieke ervaring tot leven. De tegels worden wereldwijd erkend en vinden hun thuis in de meest luxe badkamers en spa’s, waar ze een blijvende indruk achterlaten met de tijdloze elegantie en onderscheidende stijl.

MAROKK: exclusieve verfijning voor elke ruimte

MAROKK biedt een unieke selectie Japanse tegels die perfect passen bij het verfijnde minimalisme waar de Deense ontwerpers zo van houden. Met zorg geselecteerd uit toonaangevende Japanse fabrikanten van geglazuurde mozaïektegels, zijn de tegels van MAROKK ideaal voor badkamerwanden en spa’s en voegen ze een vleugje minimalistische elegantie toe aan elke ruimte.

Traditioneel ambacht ontmoet hedendaags design

MAROKK biedt een uitgebreide collectie handgemaakte cementtegels. Of het nu gaat om een groot project of een kleinere opdracht, ze leveren door heel Europa. De cementtegels, gemaakt van ruw, verfijnd beton, zijn opvallend door de unieke kleurvariaties, die elke handgemaakte tegel zijn eigen karakter geven.

bekijk MAROKK in de showroom bij sjartec

Ontdek nu de prachtige tegels van MAROKK bij Sjartec in de showroom. De tegels belichamen superieur design en vakmanschap, en zijn absoluut het bekijken waard. Bezoek ons in leiden om zelf de luxe te ervaren of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten voor persoonlijk advies. Voor meer informatie over deze hoogwaardige tegels kunt u uw vragen stellen via mail@sjartec.nl of bel naar 071 – 56 59 000.

Winkelwagen
Back To Top