Skip to content

Mutina en Agape winnen op Archiproducts Design Awards!

Begin november zijn de felbegeerde Archiproducts Design Awards 2019 uitgereikt. Twee leveranciers van Sjartec zijn in de prijzen gevallen: Primavera tegels van Mutina en wastafelsysteem Rigo van Agape. Lees hieronder meer over deze mooie designproducten.

PrimaVera tegels Mutina

Tegels zijn niet langer slechts toevoegingen aan het interieur. Ze zijn juist een essentieel onderdeel van het interieur. Dit is het gedachtegoed van het Italiaanse tegelmerk Mutina. Het merk produceert hoogwaardige tegels met internationale allure. De serie PrimaVera Grigio by Barber & Osgerby zijn gemaakt van ongeglazuurd steengoed porselein en te herkennen aan hun ongebruikelijke artistieke en unieke design. Mutina speelt graag met reliëf, verschillende vormen en kleuren om een indrukwekkend en fantasievol eindresultaat te creëren.

PrimaVera tegels Mutina
PrimaVera tegels Mutina
PrimaVera tegels Mutina

Rigo wastafelsysteem Agape

Rigo is een badkamermeubelsysteem dat is ontstaan vanuit dezelfde gedachte als de architectuur. Het wastafelsysteem is opgebouwd uit twee parallelle balken die iedere badkamer een ruimtelijk effect geven. De vaak opzichtige wastafel wordt met dit systeem als het ware in het meubel opgenomen. Deze unieke opstelling biedt naast een mooi vertoon, ook functionaliteit. Accessoires, zoals handdoeken, zijn altijd binnen handbereik en daarnaast bieden de balken ruimte voor extra decoratie.

Het badkamermeubelsysteem Rigo van Agape heeft een uitgebreide serie van laden en opbergvakken, waardoor er wat betreft indeling diverse varianten mogelijk zijn. Van eenvoudig tot aan de meest uitgebreide variant.

Rigo Agape wastafel
Rigo Agape wastafel
Rigo Agape wastafel

Over de Archiproducts Design Awards

De Archiproducts Design Awards behoren tot de belangrijkste architectuur designcompetities ter wereld. Uit meer dan 700 producten van 400 merken uit 15 landen werden er 100 winnaars bekend gemaakt. De jurycommissie bestond uit 40 internationale architectenkantoren.

Winkelwagen
Back To Top