Skip to content

MUTINA TEGELS

De Mutina tegels zijn een nieuwe manier om naar keramiek en tegels te kijken. Mutina maakt objecten die het stempel ‘interieur design’ ontstijgen. Technologie, ambacht, innoveren en experimenteren komen samen in een grensverleggend product. Verschillende ontwerpers en designers van over de hele wereld mogen exclusieve collecties ontwerpen voor Mutina. Dit zorgt voor elk jaar vernieuwing en frisse ontwerpen.

MUTINA BADKAMERTEGELS

Het hechte team van Mutina deelt allemaal dezelfde passie voor kunst, design, architectuur en het product wat ze maken. Samen komen ze tot een collectie van tegels die oogverblindend is. Het is een tweede huid voor muren en vloeren. Het volgt het architectuur van uw ontwerp nauwgezet, een perfecte aanvulling. Vaste ontwerpers van Mutina zijn: Ronan & Erwan Bouroullec, Inga Sempé, Edward Barber & Jay Osgerby, Konstantin Grcic, Patricia Urquiola, Raw Edges, Rodolfo Dordoni en Tokujin Yoshioka.

ONTWERPEN VAN MUTINA TEGELS

Mutina probeert verder te kijken dan het simpele zwart/wit design en neemt ook textuur op in haar ontwerpen. Ze maken tegels voor de muur en de vloer, alles om van uw normale badkamer een exclusieve badkamer te maken.

DIVERSE FORMATEN MUTINA TEGELS

Van groot naar klein, u vindt tussen de verschillende collecties altijd iets wat bij u past. Ook de manier waarop de tegels gelegd worden en bijvoorbeeld de vormen kunnen verschillen. Hierdoor kunt u een harmonieus samenspel creëren van verschillende kleuren en stijlen die toch goed bij elkaar passen.

REFERENTIES

Naast de badkamer zijn Mutina tegels ook een uitstekende aanvulling in uw keuken of woonkamer. U vindt Mutina ook in openbare gelegenheid, zoas bijvoorbeeld in het Tate Modern in Londen of hotel Das Stue in Berlijn.

MUTINA BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, tegels en wellness heeft de collectie van Mutina tegels in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welke tegel perfect past in uw design badkamer. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van Mutina tegels in uw project. Vraag een offerte aan en upload uw productenlijst.

Winkelwagen
Back To Top