Skip to content

Nederlands design label Not Only White bij Sjartec

Sjartec werkt samen met exclusieve merken die opvallen door producten met exclusieve designs. Waaronder het exclusieve Nederlandse design label NOW: Not Only White. Tevens winnaar van de iF Design Award 2018.

Winnaar iF Design Award 2018

Begin dit jaar kwam Not Only White in het nieuws als winnaar van de iF Design Award 2018. Deze prijs werd gewonnen voor de Aim wastafel. Het ontwerp is gerealiseerd door designer Joost van der Vecht. Van der Vecht kreeg de opdracht om details uit het verleden opnieuw vorm te geven en betekenis te geven. Onderzoek naar de verschillende karakteristieken van wastafels uit de vorige eeuw leverde de Aim Basin op.

Puurheid en functionaliteit

Not Only White is opgericht door designer Marike Andeweg in 2010 en staat vooral bekend om haar design wastafels. Het geheim van dit merk is het werken met een creatief team in een informele sfeer, waarbij liefde voor het merk de bindende factor is en uitstekende designs de focus. De oprichtster streeft ernaar om een zo’n puur en eenvoudig mogelijk product te creëren. De collectie bestaat uit tijdloze en unieke badkamermeubels.

Not Only White in zakelijk perspectief

De ontwerpen van dit label van eigen bodem zijn ook uitermate geschikt voor hotels, restaurants en kantoren. Het Hilton hotel in Amsterdam heeft bijvoorbeeld gekozen voor de wastafels van Not Only White. Daarnaast zijn de producten terug te zien in de Amsterdam Arena. En natuurlijk… in onze gerealiseerde projecten!

Ontdek de collectie van Not Only White bij Sjartec

U kunt de producten van Not Only White zelf ervaren in onze showroom. De interieurarchitecten van Sjartec adviseren u graag over de mogelijkheden passend bij uw project of woonsituatie. Zo is maatwerk vanuit het Nederlands design label ook mogelijk en helpen wij graag bij het vormgeven van uw wensen.

Voor vragen over dit label of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Winkelwagen
Back To Top