Skip to content

NIEUW BIJ SJARTEC: DE EXCLUSIEVE HOME COLLECTIE VAN AGAPECASA

Van badkamer naar woonkamer…. Agape presenteert haar nieuwe collectie Agapecasa exclusief in de showroom van Sjartec in Leiden. Dit merk is gebaseerd op de visie van Agape badkamers maar richt zich op Home met de Mangiarotti collectie. De moderne producten staan bekend om functionaliteit, soberheid en elegantie en zijn vormgegeven door de legendarische architect Angelo Mangiarotti.

AGAPECASA ECCENTRICO EN IN/OUT BAD VAN AGAPEDESIGN BIJ SJARTEC

Twee prestigieuze producten zijn de tafel Eccentrico in Alpi Verde en de In/Out Bad in Nero Maquinha marmer. Beide zijn in onze showroom te bewonderen. De Eccentrico van Agapecasa is volledig opgebouwd uit marmer. Het ontwerp stelt de zwaartekracht op de proef met een op het oog lijkend onmogelijke constructie. De ‘Eccentrico’-tafel maakte Angelo Mangiarotti een van de grote meubel ‘bouwers’ van de 20e eeuw. Daarnaast is de In/Out bad  van Agapedesign bekroond met ‘The Best Soak award’ en de ‘Wallpaper Design Awards 2016’.

ARCHITECT ANGELO MANGIAROTTI

Angelo Mangiarotti (1921-2012), vriend en ontwerper van objecten, was een toegewijde en meesterlijke Italiaanse architect. Mangiarotti streefde moderne idealen na en wist zijn eigen vindingrijkheid toe te passen op zowel architectuur als design. Zijn werk werd bijna bestempeld tot beeldhouwkunst gebruikmakend van geavanceerde productieprocessen en materialen. Ondanks zijn uitstekende denkvermogen en kennis verloor hij de elegantie en schoonheid van zijn ontwerpen nooit uit het oog.

BELEEF AGAPECASA IN DE SHOWROOM

Voel en beleef dit design label uit Italië. De collectie van Agapecasa is te bewonderen bij Sjartec in Leiden. Van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Of maak een afspraak om samen met één van onze interieurarchitecten de collectie van Agapecasa te ontdekken.

Winkelwagen
Back To Top