Skip to content

Nieuw bij Sjartec: Kast Concrete Basins

De mooiste wastafels creaties uit beton. Kast Concrete Basins heeft prachtig vervaardigde, op maat gemaakte producten. Speciaal geproduceerd voor toonaangevende architecten, ontwerpers en internationale merken. Betonnen wastafels voor de detailhandel, hotels en professionele sectoren, maar ook voor residentiële klanten voor hun eigen woning.

Betonnen wastafels

Beton is een uniek materiaal dat de organische eigenschappen van natuursteen combineert met het vermogen om in elke vorm te worden gegoten. Met behulp van tinten en precisiemengsels wordt beton vervaardigd met een vast spectrum van afwerkingen. Met opvallende en verfijnde vormen, zijn de betonnen Kast-serie wastafels ontworpen om het meeste uit deze eigenschappen te halen.

Nieuwe collectie: Kast Canvas

In 2019 heeft Kast een nieuwe collectie geïntroduceerd: Kast Canvas. In tegenstelling tot de subtiele patronen uit de eerste collectie, hebben deze nieuwe wastafels zeer gedefinieerde, sculpturale oppervlakken. De wastafels nodigen uit tot aanraking en de gestileerde vormen verwijzen naar retro-invloeden uit de 20ste eeuw. De nieuwe Canvas collectie bestaat uit drie wastafeldesigns: Iva, Luna en Otto.

Canvas collectie
Canvas collectie
Canvas collectie

Iva wastafel

Een gebogen ‘trog’ wastafel met zachte, horizontale golven als patroon. De Iva wastafel is geschikt voor wand- of opbouwmontage. Zo ontworpen voor gebruik met wandkraan en beschikbaar met of zonder beugels.

Otto wastafel

Een cirkelvormige wastafel met een geplooid patroon dat diagonaal rond de vorm draait. De Otto wastafel is ontworpen voor gebruik met wandkraan en geschikt voor wand- of opbouwmontage.

Luna wastafel

Een compact halfcirkel wastafel met een verfijnd geribbeld patroon naar het buitenoppervlak. De Luna wastafel is ontworpen voor gebruik met wandkraan en geschikt voor wand- of opbouwmontage. Beschikbaar met of zonder beugels.

Canvas collectie: Iva
Canvas collectie: Otto
Canvas collectie: Luna

Bewonder Kast Concrete in onze showroom

De nieuwe collectie is vanaf 1 maart 2019 wereldwijd verkrijgbaar in al de 28 betonkleuren van Kast Concrete Basins. Bekijk en bewonder de Kast Concrete wastafels in onze showroom.

Winkelwagen
Back To Top