Skip to content

Nieuw Italiaans merk bij Sjartec: Salvatori

Sjartec werkt samen met diverse exclusieve merken die hoogstaand kwalitatieve producten leveren voor uw luxe badkamer. Onlangs hebben we ons productassortiment mogen uitbreiden met een prachtig Italiaans merk: Salvatori.

Salvatori design

Salvatori is een Italiaans design bedrijf, gespecialiseerd in natuursteen. Het bedrijf is opgericht in 1946 en staat bekend om haar innovatieve en elegante producten. Design gemaakt in Toscane, slechts een paar kilometer ten zuiden van de beroemde Carrara-marmergroeven. Van prachtige texturen voor wanden en vloeren tot aan badkamerproducten en producten voor in huis zoals tafels, verlichting en spiegels.

Bekende ontwerpers en series uit de collectie

Salvatori werkt al lange tijd samen met bekende ontwerpers en architecten. Of het nu gaat om kleine projecten met innovatieve oplossingen voor technische problemen, of het creëren van installaties en producten. Ontwerpers waarmee het bedrijf heeft samengewerkt zijn o.a. Piero Lissoni, Michael Anastassiades en Rodolfo Dordoni. Bekende series uit de collectie zijn:

  • Tratti
  • Raw
  • Chevron
  • Lithoverde
  • Bamboo

 

Salvatori bij Sjartec

Sjartec, leverancier van exclusieve badkamers, heeft in Leiden een uitgebreide collectie van Salvatori om exclusief te beleven in onze showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren over welke wandafwerking perfect past in uw luxe badkamer of wellnessruimte. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van Salvatori design in uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak!

Winkelwagen
Back To Top