Skip to content

NOTONLYWHITE SANITAIR

NotOnlyWhite is een Nederlands design label opgericht door Marike Andeweg in 2010. Het merk ontwerpt vooral wastafels, maar heeft ook totaalconcepten in huis. Het merk heeft bijvoorbeeld een aantal bijzondere kasten in de collectie. NotOnlyWhite sanitair streeft ernaar om onderscheidende en flexibele producten te bieden voor zowel de consumenten- als projectmarkt.

COLLECTIES NOTONLYWHITE SANITAIR

De collecties zijn ontworpen en geselecteerd door de Nederlandse ontwerpster Marike Andeweg (1978). Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. De frisse en toch kleurrijke collectie past in zowel moderne als klassieke interieurs. De wastafels en kranen van NotOnlyWhite zijn tijdloos en uniek. Het Nederlandse merk heeft ook al verschillende design prijzen in de wacht gesleept. Opvallende wastafels in de collectie zijn Base, Blend en Kuub. Maar favoriet zijn ook Base fontein en Axis en Loop bad.

NotOnlyWhite WASTAFELS EN KRANEN

U kunt NotOnlyWhite sanitair zelf in onze showroom bekijken. Wij hebben een deel van de collectie, zoals wastafels en kranen, opgenomen in ons assortiment. Sjartec adviseert u graag over de verdere mogelijkheden. De ontwerpen van NotOnlyWhite kunnen tevens op maat gemaakt worden.

PROJECTEN VAN NOTONLYWHITE

Ook hotels, restaurants en kantoren ontdekken de wastafels en kranen van dit merk van eigen bodem. NotOnlyWhite is onder andere te vinden in het Hilton hotel Amsterdam Schiphol en de Amsterdam Arena.

NOTONLYWHITE SANITAIR BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende modellen uit de collecties van NotOnlyWhite in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en ervaar zelf hoe dit moderne Nederlandse design in uw droomhuis past. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van NotOnlyWhite sanitair  in uw project. Vraag een offerte aan en upload uw productenlijst.

Winkelwagen
Back To Top