Skip to content

Ontdek de innovatieve en elegante producten van Salvatori

Met vele merken in onze collectie, lichten wij eens in de zoveel tijd graag een van die merken uit om hier exclusief aandacht aan te geven. In dit artikel staat Salvatori centraal. Dit Italiaanse design bedrijf is gespecialiseerd in natuursteen en maakt hiermee de meest opvallende designs voor iedere luxe badkamer.

Salvatori collectie

Salvatori is een Italiaans design bedrijf, opgericht in 1946, en staat bekend om haar innovatieve en elegante producten. Alle Salvatori designs worden gemaakt in Toscane, wat slechts een paar kilometer ten zuiden van de beroemde Carrara-marmergroeven ligt. Salvatori is dan ook gespecialiseerd in natuursteen. Van prachtige texturen voor wanden en vloeren tot aan badkamerproducten en producten voor in huis zoals tafels, verlichting en spiegels.

Een aantal bekende series uit de Salvatori collectie zijn:

  • Tratti
  • Raw
  • Chevron
  • Lithoverde
  • Bamboo

Samenwerking met diverse ontwerpers

Jarenlang werkt Salvatori al samen met bekende ontwerpers en architecten voor hun designs. Voor kleine projecten met innovatieve oplossingen voor technische problemen tot het creëren van installaties en producten. De volgende ontwerpers gaan deze uitdagingen graag aan, wat leidt tot succesvolle samenwerkingen:

  • Piero Lissoni
  • Michael Anastassiades
  • Rodolfo Dordoni

Gespecialiseerd in natuursteen

Salvatori kenmerkt zichzelf met de passie voor het gebruik van natuursteen in de ontwerpen. Natuursteen is beeldschoon en altijd uniek. Hierdoor zijn twee delen of twee producten uit de Salvatori nooit identiek. Ieder product heeft zijn eigen structuur en ook geschiedenis. De producten van Salvatori zijn eigenlijk kunstwerken op zich en verdienen dan ook een prominente plek in de badkamer.

Salvatori bij SJARTEC

Bewonder, bekijk Salvatori in de SJARTEC showroom

Het liefst wilt u Salvatori natuurlijk in het écht beleven. Dat kan in onze showroom in Leiden. Hier kunt u de uitgebreide collectie van Salvatori exclusief bewonderen. Onze interieurarchitecten lopen graag met u door de showroom om u te voorzien van alle informatie en een persoonlijk advies. Maak direct een afspraak en dan hopen wij u binnenkort te verwelkomen in onze showroom.

Winkelwagen
Back To Top