Skip to content

ONTDEK DE VIJF MUSTHAVES VOOR IN UW WELLNESS!

Sta in voor uw eigen happiness; kom tot rust in uw persoonlijke wellness. Sjartec is naast badkamers en tegels gespecialiseerd in de inrichting van uw wellness ruimte. Genieten in een wellness kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Ter inspiratie voor uw eigen wellness ruimte hebben wij vijf musthaves opgesteld, ultieme ontspanning gegarandeerd.

1. (INFRAROOD)SAUNA

De sauna, een bekende van de wellnessliefhebber. Het is de plek waarin u zich optimaal ontspant. Daarnaast zorgt een saunamoment dat de aanmaak van afweerstoffen wordt gestimuleerd en huidcellen worden vernieuwd. Infrarood wordt ook vaak in een sauna gemonteerd. Het voordeel van een infraroodsauna is de snelle opwarmtijd en het positieve effect op spieren en gewrichten.

2. STORTDOUCHE

Zoekt u na het bezoek aan de sauna verkoeling? De stortdouche is een ontspannen manier om af te koelen. Met de stortdouche, ook wel de regendouche genoemd, waant u zich onder een waterval in een tropisch paradijs.

3. STOOMBAD

Een stoombad is een ruimte met een hoge temperatuur (tussen de 40°C en de 50°C graden) en hoge luchtvochtigheid. De toevoeging van geur aan het stoombad zorgt voor extra genot. Stoombaden stammen af van Romeinse baden en van het Arabische badhuis hamam, waarin het stoombad centraal staat.

4. JACUZZI

De jacuzzi mag zeker niet in deze lijst ontbreken. Gun lichaam en geest een moment rust tijdens uw moment in de jacuzzi. Ideaal om stress even aan de kant te zetten en te genieten van de bubbels, het warme water en de masserende jets.

5. VOETENBAD

Tot slot, het element waaraan u waarschijnlijk niet meteen dacht bij de inrichting van uw wellness: het voetenbad. Een voetenbad wordt geadviseerd wanneer u van plan bent om de sauna in te gaan. Door het nemen van een voetenbad warmt uw lichaam rustig op. Daarnaast wordt uw bloedsomloop gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat u in de sauna beter kunt transpireren.

SJARTEC CREËERT UW WELLNESS OP MAAT

Sjartec verzorgt de voorbereiding, planning en uitvoering van uw persoonlijke wellness, groot of klein. Daarnaast hebben wij een exclusief assortiment aan wellnessproducten. Zo hebben wij op het gebied van voetenbaden diverse mogelijkheden zoals de verwerking van jets in de bodem of een afwerking van hoogwaardig natuursteen. Sjartec heeft al diverse wellness ruimtes opgeleverd, zoals de wellness ensuite badkamer en de luxury swimmingpool.

Geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op voor een persoonlijk wellness advies!

Winkelwagen
Back To Top