Skip to content

Ontdek Rigo – het nieuwe wastafelsysteem van Agape

Bent u op zoek naar een exclusieve, unieke wastafel? Dan laten wij u graag kennismaken met het nieuwe wastafelsysteem van Agape. Rigo is ontworpen door Patricia Urquiola en heeft een zichtbare connectie met de architectuur. Strakke lijnen, meerdere elementen en luxe materialen creëren samen een exclusieve wastafel die een speels effect geeft aan uw badkamer of wellness ruimte.

Uniek wastafel systeem geïnspireerd op de architectuur

Rigo is een badkamermeubelsysteem dat is ontstaan vanuit dezelfde gedachte als de architectuur. Het wastafelsysteem is opgebouwd uit twee parallelle balken die aan iedere badkamer een ruimtelijk effect geven. De vaak opzichtige wastafel wordt met dit systeem als het ware in het meubel opgenomen. Deze unieke opstelling biedt naast een mooi vertoon, ook functionaliteit. Accessoires, zoals handdoeken, zijn altijd binnen handbereik en daarnaast bieden de balken ruimte voor extra decoratie.

Pure badkamer luxe door optimale functionaliteit en materiaal

Het badkamermeubelsysteem Rigo heeft een uitgebreide serie van laden en opbergvakken, waardoor er wat betreft indeling diverse varianten mogelijk zijn. Van eenvoudig tot aan de meest uitgebreide variant. Gun uzelf luxe en geef uw badkamer een exclusieve uitstraling door de combinatie van marmer, hout en zwart aluminium van Rigo.

Agape Rigo by Patricia Urquiola

De ontwerper van dit unieke wastafel systeem is de toonaangevende designer Patricia Urquiola. Sinds 2004 heeft zij al deze diverse iconische Agape producten gecreëerd. Ze woont en werkt in Milaan en heeft sinds 2001 haar eigen studio voor product design, architectuur en diverse installaties. Haar opdrachten krijgt ze van de meest belangrijke Italiaanse en internationale merken. Rigo is het laatste ontwerp dat is voortgekomen uit haar intensieve samenwerking met Agape.

Bekijk Agape en meer luxe wastafels bij Sjartec

Meer weten over het nieuwe badkamermeubelsysteem Rigo? Onze interieurarchitecten geven u graag advies en vertellen u meer deze en de andere exclusieve wastafels van Agape. Neem contact op via 071 – 56 59 000 of laat uw gegevens achter.

Rigo Agape Wastafel
Rigo Agape Wastafel
Rigo Agape Wastafel
Rigo Agape Wastafel
Rigo Agape Wastafel
Rigo Agape Wastafel
Rigo Agape Wastafel
Winkelwagen
Back To Top