Ga naar hoofdinhoud

SJARTEC is een derde generatie familiebedrijf en wij zijn specialist in het creëren van totaalconcepten voor exclusieve badkamers en home spa’s. Onze ontwerpfilosofie is dat perfectie ontstaat vanuit de basis van een blanco canvas en dat het spa-ritueel klopt. Door te werken met prachtige, duurzame materialen en exclusieve Italiaanse merken creëren de designers van SJARTEC home spa’s die comfortabel en rijk aanvoelen.

We beschikken over een rijke historie van trouwe opdrachtgevers en werken samen met internationale interieurarchitecten en -designers aan projecten door heel Nederland en daarbuiten. Zo worden onze ontwerpen en producten toegepast in villa’s, hotels, restaurants en exclusieve appartementencomplexen.

Uw wensen vormgeven

Na het eerste contact in onze showroom in Leiden inventariseren wij uw wensen en ideeën. Onze interieurarchitecten maken schetsontwerpen in 3D met een moodboard van materialen en kleuren. Daarna verzorgen wij een presentatie waarbij wij u meenemen in onze visie. Vervolgens werken wij de geselecteerde producten en materialen uit in een gespecificeerde offerte. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de kosten en planning.

Na de opdracht verzorgen wij een uitgebreid 3D-ontwerp, plattegronden, lichtplan, materialenlijst, interieuradvies, installatieplan en desgewenst projectcoördinatie, bouwbegeleiding en inrichting tot oplevering. De passie van de designers van SJARTEC is het creëren van een home spa of badkamer waar alles in perfecte harmonie samenkomt.

Maak een afspraak
Exclusieve Italiaanse merken bij SJARTEC
Exclusieve, Italiaanse merken

Voor het ontwerpen van een badkamer of home spa werken wij met diverse merken, zoals Agape, Molteni&C, Laminam en Salvatori. Dit zijn onze Italiaanse partners die ook deel uitmaken van onze preferred suppliers. Van een selectie exclusieve, Italiaanse merken is een flagshipstore in ons pand in Leiden gevestigd.

Voor onze projecten werken de SJARTEC designers alleen met de mooiste materialen en Italiaanse topmerken. Kwaliteit, betrouwbaar en tijdloos. Bij het selecteren van de materialen houden we bijvoorbeeld ook rekening met de duurzaamheid.

Bekijk onze merken

Flagshipstores bij SJARTEC

Agape flagshipstore bij SJARTEC
Agape flagshipstore

De spectaculaire flagshipstore van Agape in Leiden toont een actuele Agape collectie baden, wastafels en accessoires met ontwerpen van onder andere Patricia Urquiola, Benedini Associati, Konstantin Grcic, Studio Mk27 en Garcia Cumini.

www.agapedesign.nl

Laminam Flagshipstore
Laminam flagshipstore

Laminam is pionier en specialist in keramische oppervlakken. Het Italiaanse bedrijf legt de focus op het produceren van grote keramieken platen van een minimale dikte. Deze innoverende, baanbrekende visie van Laminam was in 2001 nieuw in de markt en heeft door de jaren heen geresulteerd in een grote collectie keramieken platen voor het interieur. Ze produceren slabs van groot formaat en minimale dikte voor architectuur, design en inrichting.

www.laminam.nl

Molteni Flagshipstore
MOLTENI&C|DADA FLAGSHIPSTORE

De loft-achtige showroom van het Italiaanse Molteni&C|Dada toont de prachtige uitgebreide collectie keukens, garderobes, kastsystemen, meubelen en kleden. Met de eindeloze opties in kleuren, materialen en configuraties kunt u vrijwel alles volledig naar eigen smaak personaliseren. Van klassiekers van Gio Ponti en Tobias Scarpa tot de hedendaagse ontwerpen van Michael Anastassiades, Jean Nouvel, Rodolfo Dordoni en Vincent van Duysen.

www.sandervanhooydonk.com

Winkelwagen
Back To Top
Zoeken