Skip to content

SJARTEC is een derde generatie familiebedrijf gespecialiseerd in het creëren van totaalconcepten voor exclusieve badkamers en home spa’s. Onze ontwerpfilosofie is dat perfectie ontstaat vanuit een blanco canvas en dat het spa-ritueel klopt. Door te werken met unieke, duurzame materialen en exclusieve Italiaanse merken creëren de interieur architecten van SJARTEC home spa’s die comfortabel en rijk aanvoelen.

We beschikken over een historie van trouwe opdrachtgevers en werken samen met internationale interieurarchitecten en -designers aan projecten door heel Nederland en daarbuiten. Zo worden onze ontwerpen en producten toegepast in villa’s, hotels, restaurants en exclusieve appartementencomplexen.

Uw wensen vormgeven

Na het eerste contact in onze showroom in Leiden inventariseren wij uw wensen en ideeën. Onze interieurarchitecten maken schetsontwerpen in 3D met een moodboard van materialen en kleuren. Daarna verzorgen wij een presentatie waarbij wij u meenemen in onze visie. Vervolgens werken wij de geselecteerde producten en materialen uit in een gespecificeerde offerte. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de kosten en planning.

Na de opdracht verzorgen wij een uitgebreid 3D-ontwerp, plattegronden, lichtplan, materialenlijst, interieuradvies, installatieplan en desgewenst projectcoördinatie, bouwbegeleiding en inrichting tot oplevering. De passie van de designers van SJARTEC is het creëren van een home spa of badkamer waar alles in perfecte harmonie samenkomt.

Maak een afspraak
Exclusieve, Italiaanse merken

Voor het ontwerpen van een badkamer of home spa werken wij met diverse merken, zoals Agape, Molteni&C, Laminam en Salvatori. Dit zijn onze Italiaanse partners die ook deel uitmaken van onze preferred suppliers. Van een selectie exclusieve, Italiaanse merken is een flagshipstore in ons pand in Leiden gevestigd.

Voor onze projecten werken de SJARTEC designers alleen met de mooiste materialen en Italiaanse topmerken. Tijdloos, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid is wat bij ons centraal staat.

Bekijk onze brands
Winkelwagen
Back To Top