Skip to content
Over dit project
_

Het bad is een opvallend detail in deze badkamer. Het Agape DR bad, ontworpen door Marcio Kogan en Studio MK27, is gecreëerd met de intentie om een toegankelijk, sensueel en charismatisch object te ontwerpen. De vloeiende lijnen geven het Agape DR bad een zachte uitstraling. De buitenkant van het bad is bekleed met donker hout, wat goed aansluit bij de vrijstaande, marmeren wastafel met opbergruimte en gunmetal kranen.

Verlichting is onmisbaar in iedere badkamer. De ronde Eclissi spiegel van Agape beschikt over indirecte LED verlichting en is tegen de muur geplaatst tegenover de vrijstaande wastafel. Zo is er goed zicht op de spiegel vanaf de wastafel. De spiegel zorgt zo voor voldoende verlichting in de badkamer. De Eclissi spiegel is aangevuld met verlichtingsarmaturen van Davide Groppi.

Daarnaast is het penthouse voorzien van twee toiletruimtes, volledig in eigen stijl. Voor de eerste toiletruimte zijn de donkere reliëf tegels van Mutina, ontworpen door Patricia Urquiola, gebruikt waardoor een unieke look & feel ontstaat. In de tweede toiletruimte zijn dezelfde tegels gebruikt, alleen in een lichte tint.

 

Projectinformatie
Badkamer en tegels:

SJARTEC

Volgende
Unieke projecten Sinds 1959
Winkelwagen
Back To Top