Skip to content
Over dit project
_

De bovenverdieping van dit herenhuis in Brabant is volledig opnieuw ingedeeld als slaapvertrek voor de bewoners. De verdieping bestaat uit één grote ruimte met verschillende functies. Van een inloopkast tot open kast van Molteni&C, badkamer en slaapgedeelte. Alle ruimtes zijn functioneel en staan met elkaar in verbinding.

De badkamer bestaat uit twee delen: een gedeelte met een maatwerk Nero Marquina natuursteen wastafel en een open kast en een gedeelte achter de wand met de wastafel waar zich de douche en het vrijstaande bad bevindt. De donkere, houten achterwand en donker marmeren wastafelmeubel van Salvatori vormen een prachtige combinatie. De maatwerk wastafel is voorzien van brushed kranen van Agape.

Aan de achterkant van de wastafel waant u zich in een oase van rust en voldoende elementen om te relaxen. Gaat u voor een douche of toch liever baden in het vrijstaande bad? Ook de douche is voorzien van dezelfde soort brushed kranen als in het andere badkamer gedeelte. De douchewand is bekleed met de Bamboo tegels van Salvatori.

Al met al is het een stijlvolle verdieping geworden die alle verschillende gedeeltes met elkaar in verbinding brengt.

SJARTEC

 

Projectinformatie
Architect:

Grand&Johnson

Volgende
Unieke projecten Sinds 1959
Winkelwagen
Back To Top