Skip to content
Over dit project
_

Master badkamer, kinderbadkamer, toiletruimtes en tegelwerk in gang en keuken

Samen met de opdrachtgever heeft onze interieur architect voorstellen gemaakt voor de master badkamer, kinderbadkamer, toiletruimtes en tegelwerk in gang en keuken. Het tegelwerk is absoluut waanzinnig. De grootformaat tegels op de vloer in mat zwart, met een relief (design: Patricia Urquiola) geven bij een bepaald lichtval een subtiele textuur aan de vloer.

Master badkamer met geborsteld koperen kranen van Vola

De master badkamer is in de basis zeer rustig met licht stucwerk en veel daglicht, maar als contrast is de doucheruimte een intieme warme ruimte, met mat zwarte grote tegels tegen de wand, en daarop de stoere geborsteld koperen kranen van Vola.

Mutina mozaïek tegels

In de nissen met strijklicht komen de Mutina Mozaïek steentjes tot leven. In de kinderbadkamer is gekozen voor mat zwarte kranen op light grey beton-look tegels. Ook daar is gebruik gemaakt van veel lichte wanden en daglicht en is het bij het vrijstaande bad van Jee O met de stoere SOHO kraan een fijne plek om lang te relaxen.

Juist de aandacht voor de verfijnde afwerking, zoals prachtig in verstek gemaakte tegels, en een vrijstaande ‘’sidetable’ naast het bad (multifunzione Agape) maken het af.

Projectinformatie
Architect:

Van Manen

Aannemer:

H&B Bouw

Installateur:

Warmerdam

Volgende
Unieke projecten Sinds 1959
Winkelwagen
Back To Top