Skip to content
Over dit project
_

Maya tempel onder water

Een privé wellness in je eigen villa met zwembad, gym en stoomcabine… Hoe gaaf om dit project onder handen te nemen! Het was de bedoeling dat er ‘’out of the box’’ gedacht werd. Geen kleine mozaïekjes in het zwembad zei de opdrachtgever tegen ons: think big.

Luxe zwembadtegels

‘’Een Maya tempel die onder water staat’’. De grootformaat warm witte tegels, met reliëf zorgen door het strijklicht in het zwembad voor een spannend spel van textuur en fantasie. Wanneer de RGB LED lampen over de bodem strijken, komt deze tot leven. Wandtegels van 180×80 cm, die de regendruppels nabootsen, wandtegels in multi-tone strip formaat die de organisch gevormde wand volgen. Zowel boven als onder water is het een te gekke combinatie van unieke materialen. Het luxe zwembad heeft hiermee een zeer spannend effect.

Exclusieve wellness

Ook de strakke stoomruimte diende in de juiste routing met de gym te worden samengesteld. De stoomruimte is voorzien van keramische wandplaten van vloer tot plafond. De bouwkundige stoomruimte, heeft extern de stoomtechniek geplaatst. Alle wanden zijn heerlijk verwarmd als je het stoombad in gaat. Je kunt met de ‘’’Kneipp slang‘’ nog wat frisser water gebruiken tijdens het stomen, of zelfs kiezen voor de gigantisch plafonddouche die is geïntegreerd in de stoomruimte. Er is voldoende privacy in de stoomruimte, maar toch beleef je ook de rest van de wellness (gym en zwembad).

Inloopdouche met Dornbracht Rainsky

Daarnaast is een prachtige luxe doucheruimte gecreëerd. Hier is gekozen om de matte antraciete tegelplaten op vloer en wanden toe te passen. De nis is voorzien een luxe glasmozaïek. De Dornbracht Rainsky in het plafond zorgt voor een fantastische regensensatie, en daarnaast kan ook de sunshower ingeschakeld worden (zo heb je tijdens het douche de korte golf infrarood of eventueel de UV-B lampen).

Volgende
Unieke projecten Sinds 1959
Winkelwagen
Back To Top