Skip to content
Over dit project
_

Van buiten oogt deze villa klassiek door de symmetrische opzet. Van binnen is het allesbehalve klassiek. Het interieur is zeer strak en modern, maar toch een warm familiehuis. Van een gezellig woonkeuken en knusse tv-kamer tot riante slaapvertrekken en stijlvolle badkamers. In samenwerking met van Egmond, architecten heeft SJARTEC de badkamers en het toilet in deze villa verzorgd.

Natuursteen en gedetailleerde tegels

Voor de master badkamer is gekozen voor een moderne, ‘moody’ uitstraling. De wanden en vloeren zijn voorzien van natuursteen platen van Salvatori. Op de wanden achter het wastafelmeubel en bad is gekozen voor het zwarte reliëf mozaïek van Mutina. Het Agape Drop bad heeft een prominente plek in de badkamer. De details maken een badkamer af en daarom is gekozen voor Agape Sen kranen en accessoires.

Het toilet op de begaande grond sluit ook mooi aan bij de look & feel van de master badkamer. Hier zijn op de wand opnieuw de natuursteen platen van Salvatori gebruikt. Dit keer met de hexagon mozaïektegel van Botteganove.

Stijlvolle kinderbadkamer in eigen stijl

Voor de kinderen sluiten hun badkamers helemaal aan op de stijl van hun kamers. Van een lieve roze kleur tot stoere donkere kleur. De badkamer die aangesloten is aan de roze kinderkamer, heeft een witte basis en is aangekleed met roze en gouden details. Van het Agape Lariana bad tot Agape Memory kranen en de roze Kast Concrete Basins wastafel.

De andere kinderbadkamer is compleet het tegenovergesteld. Hier is gekozen voor de donkere Mutina wand- en vloertegel in een visgraatpatroon, het bad en wastafel uit de Vieques collectie van Agape en als finishing touch zijn opnieuw de Agape Memory kranen gebruikt.

 

Projectinformatie
Interieurarchitect:

van Egmond, architecten

Badkamers, tegels & ontwerp:

SJARTEC

Tegels:

FORS (de partner van SJARTEC voor exclusieve projecten)

Volgende
Unieke projecten Sinds 1959
Winkelwagen
Back To Top